ŠKOLA LIJEPOG ČITANJA

ŠKOLA LIJEPOG ČITANJA

12. rujna, 2016.

 

Škola lijepog čitanja jedinstveni je projekt u ovom dijelu Europe namijenjen prvenstveno djeci kako bi savladali vještinu čitanja s razumijevanjem, naučili tehnike disanja i dikcije, te stekli samopouzdanje koje će im olakšati daljnje školovanje.

U današnjem vremenu mladi sve manje razgovaraju jer se komunikacija svodi na korištenje napredne tehnologije i skraćenice na društvenim mrežama. Stručni tim u kojemu su audio producenti i dugogodišnji radijski i televizijski voditelji odlučio je mladima pokazati tajne tehnike i vještine voditelja, glumaca i spikera te im time omogućiti potpunu slobodu izražavanja bez straha i nesigurnosti.

Redovito čitanje knjiga iznimno je važno za razvoj mentalnog zdravlja: poboljšava pamćenje, analitičko razmišljanje i komunikacijske vještine; proširuje vokabular; povećava kreativnost i empatiju prema drugim ljudima te općenito poboljšava kvalitetu života.

Nakon savladavanja osnovnih tehnika, drugi dio programa usmjeren je isključivo na izgovor slova, riječi, naglašavanje, interpretaciju uz kombinirane vježbe disanja. Treći dio edukacije koristi obje naučene vještine s javnim govorom ili nastupom.

Edukacija se provodi na tri načina: u trajanju od mjesec dana, tri mjeseca ili tijekom cijele školske godine. U skladu s tim program je brži ili opširniji.

U Zagrebu smo na adresi Vrlička 15 na Srednjacima i tamo smo od 9 do 21 sati.

Sve dodatne informacije možete dobiti i na slijedeće brojeve telefona:

Adrijana – 095 596 93 63
Tomo – 098 501 131

Upisi u tijeku. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code