SKI KLUB ZAGREB POKLANJA BESPLATNO NOĆNO SKIJANJE

SKI KLUB ZAGREB POKLANJA BESPLATNO NOĆNO SKIJANJE

24. siječnja, 2018.

 

 

 

Ski klub Zagreb obilježava 100 godina aktivnog rada tijekom cijele 2018. godine. Klub u kojem su proskijali i skijali mnogi zagrepčani svim građanima poklanja besplatno noćno skijanje na Sljemenu u srijedu, 24. siječnja, s početkom u 19 sati.

Članovi Ski kluba Zagreb imaju vrhunske rezultate koji su plod kvalitetnog i sručnog rada. U srijedu se građanima nudi jedinstvena prilika da voze skijašku stazu kao treninzima kojima se do takvih rezultata dolazi. Na Crvenom spustu bit će postavljene slalom i veleslalom staze otvorene za građanstvo.

U nedjelju 21. siječnja organizirano je uspješno cjelodnevno sniježno druženje “FIS World Snow Day” odvijalo na Sljemenu. Sudjelovalo je stotinjak djece koja su kroz besplatnu školu skijanja i bordanja napravili svoje prve sniježne korake. Svi sudionici dobili su bogate nagrade, medalje i diplome. U popodnevnom dijelu programa djeca su se sanjkala, kroz igru se upoznavala sa sigurnosnim pravilima ponašanja na skijaškim stazama, crtala sprejevima po snijegu te se zabavljala uz dječji zbor “Bajka” i prezentaciju Hrvatske udruge za obuku potražnih pasa. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code