SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA A-HSP-a

SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA A-HSP-a

13. rujna, 2015.

zagreb 1
U subotu 12. rujna 2015. godine u sjedištu Autohtone – Hrvatske stranke prava održana je proširena sjednica Predsjedništva.
Autohtona – Hrvatska stranka prava  na izbore izlazi samostalno, a u IX. Izbornoj jedinici podržat ćemo Nezavisnu listu Stipe Petrine.
Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Hrvatice i Hrvate koji žele volontirati da se jave i daju svoj doprinos u obrani ponosa i časti Domovine Hrvatske.
Autohtona – Hrvatska stranka prava  svoj program temelji na idejama Oca Domovine dr. Ante Starčevića. Program se temelji na svjetlim tradicijama hrvatskog naroda, na etici i socijalnom nauku Katoličke crkve. U svom programu zalagat ćemo se za dostojanstvo Hrvata, a posebno Hrvatskih branitelja koji su stvorili našu Domovinu. Autohtona – Hrvatska stranka prava zalagat će se i čuvati teško stečeni suverenitet. Autohtona – Hrvatska stranka prava zalagat će se za lustraciju svih političara i gospodarstvenika koji su u ovih 25. godina sudjelovali u kriminalu i pljački Hrvata!
Autohtona – Hrvatska stranksa prava je protiv NOVOG SVJETSKOG PORETKA i planskog useljavanja  migranata u Hrvatsku.
Autohtona – Hrvatska stranka prava iskoristit će predizbornu kampanju i raskrinkati KOMUNISTIČKA VLADU ZORANA MILANOVIĆA koji dozvoljavaju preko aviona  zaprašivanje i bacanje otrova na Hrvate. Preko tih otrova Hrvati dobivaju tumore, a SVJETSKA VLADA radi na smanjenju čovječanstva.
U izbornoj kampanji radikalno ćemo nastupati prema svima koji žive na račun naroda, a koriste sva sredstva da omaložavaju i vrijeđaju Hrvatsku.
Autohtona – Hrvatska stranka prava je istinska desnica u Hrvatskoj i stoga će naša izborna poruka biračima biti „ MI SMO ZA DOM SPREMNI„!
Bog i Hrvati!
Za dom spremni!
Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code