SISAČKA ŽUPANIJA NA SAJMU TURIZMA U OTTAWI

SISAČKA ŽUPANIJA NA SAJMU TURIZMA U OTTAWI

3. travnja, 2017.

 

 

Na poziv Veleposlanstva RH u Kanadi, Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije je 25. i 26. ožujka 2017. godine promovirala županijsku turističku ponudu u glavnom gradu Kanade – Ottawi, na turističkom sajmu „The travel i vacation show“.

Na 23. po redu, najvećem kanadskom turističkom sajmu nastupilo je više od 200 izlagača, a posjetilo ga je više od 17 000 posjetitelja.

Hrvatski je štand imao izvrsnu posjećenost tijekom oba dana trajanja, posjetiteljima je tijekom dvodnevnog sajma podijeljena velika količina brošura i hrvatskih slatkiša u čemu su sudjelovali svi djelatnici Veleposlanstva i djelatnica županijske turističke zajednice.

Tijekom trajanja sajma neki od izlagača održali su i seminare za posjetitelje te na taj način dodatno promovirali destinacije koje nude. Ove su godine prezentaciju držale dvije turističke agencije koje u svojoj ponudi nude i Hrvatsku: Celebritours i OK Cycle Tours.
U prezentaciji Celebritoursa posebno je istaknuto kako je od svih 15 zemalja koje imaju u svojoj ponudi, u posljednjih desetak godina upravo Hrvatska najbolje prodavana destinacija. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. hrvatski posavac
  #1 hrvatski posavac 18 travnja, 2017, 19:53

  To se traži.
  Ne znam da li su im ponudili domaći sir, špek, luk i čvarke. I naravno domaći kuruzni kruh iz peći.
  Ako nisu nek im pošalju mailove s fotkama.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code