SINAN SAKIĆ U KRITIČNOM STANJU

SINAN SAKIĆ U KRITIČNOM STANJU

24. listopada, 2017.

 

 

Pevač narodne muzike Sinan Sakić nalazi se u kritičnom stanju, u Kliničkom centru u Tuzli, gde se tim od 12 lekara bori za njegov život. Zvezda nekadašnjeg “Južnog vetra” je na odeljenju intenzivne nege zbog hepatične encefalopatije (hronično stanje upale jetre, koje se u najtežim slučajevima može rešiti jedino transplantacijom), a njegova supruga Sabina se na “Fejsbuku” oglasila porukom koja je zabrinula i rastužila njegove mnogobrojne obožavaoce i prijatelje i potvrdila da je pevačevo stanje veoma ozbiljno.

– Dragi moji, moram da vas obavestim da je Sakić u teškoj, po život opasnoj, situaciji – napisala je Sabina na društvenoj mreži, pored fotografije na kojoj je Sinan sa lekarom. – Profesor Nermin Salkić i konzilijum od 12 lekara sa UKC Tuzla brinu o njemu. Nadam se da ćete se moliti za njegovo zdravlje.

Sinanova supruga Sabina je sve vreme uz njega.

Pevač, koji je 3. juna održao spektakularan koncert na stadionu “Tašmajdan”, već nekoliko godina ima ozbiljne zdravstvene probleme. Nije krio da mu je alkohol bio najveći porok i greška, ali je govorio da je s tim završio. Pre izvesnog vremena, u Banjaluci su mu ugrađena dva stenta između jetre i žuči. Sinan je u tuzlanski Klinički centar primljen sredinom septembra, ali je tada rekao da nema razloga za brigu, da se dobro oseća i da ide na redovne kontrole.

IZVOR: www.novosti.rs T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code