SHZ: HDZ NE MOŽE RIJEŠITI NI ODVODNJU OBORINSKIH VODA U ZADARU

SHZ: HDZ NE MOŽE RIJEŠITI NI ODVODNJU OBORINSKIH VODA U ZADARU

7. rujna, 2015.

image001(2)

Dana 5. rujna 2015. godine zbog kišnih oborina stanovnici ulice Đure Basaričeka ne mogu automobilima, a niti fizički prelaziti ulicu i ne mogu doći do svojih obiteljskih kuća. Pošto je vikend nadležne službe ne rade i ne iscrpljuju popljavljenu ulicu.
Već ranije smo izvjestili hrvatsku javnost da je na zahtjev grupe građana ulice Đure Basaričeka zadarski gradski Upravni odjel za graditeljstvo i zaštitu okoliša, 17. prosinca 2009. godine, dao obećanje da će se problem odvodnje oborinskih voda u navedenoj ulici riješiti u 2010. godini, ali međutim po tom pitanju ni do danas ništa nije riješeno. Već duže vremensko razdoblje stanovnici ulice Đure Basaričeka ne mogu automobilima, a niti fizički prelaziti ulicu zbog kišnih oborina.
Održavanje gradskih prometnica je u nadležnosti grada zbog čega su se građani već obraćali gradonačelniku Grada Zadra da se riješe oborinske vode u ulici Đure Basaričeka, ali do danas nije riješen navedeni problem. 
Građani ulice Đure Basaričeka koja pripada mjesnom odboru Plovanija sve su više nervozni i ogorčeni na zadarsku gradsku vlast  zbog obećanja koja nisu ispunili. Institucije koje su zadužene za navedeni problem izbjegavaju ga riješiti. Isti nisu zainteresirani za problem i ponašaju se kao da će ga netko drugi riješiti, a ne oni koji su zaduženi za to.
Ovih dana HDZ vrši ankete i navode da će u 9. izbornoj jedinici dobiti 10 mandata. Samo se hvale  mandatima, a nisu sposobni riješiti jedan običan komunalni problem. Za predstojeće parlamentarne izbore koordinator za 9. izbornu jedinicu je Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra, a  Tomislav Karamarko će biti 1. na listi u 9. izbornoj jedinici.
 
 U Zadru, 5. rujna 2015. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code