SHZ: BEZ RATNE OŠTETE NEDAJMO SRBIJI U EU

SHZ: BEZ RATNE OŠTETE NEDAJMO SRBIJI U EU

8. veljače, 2018.

 

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ovih dana navodi da je iznenađen i zaprepašten izjavom hrvatskog premijera Andreja Plenkovića da Srbija treba platiti ratnu odštetu Hrvatskoj. Hrvatski premijer je u pravu jer je Domovinski rat je bio oslobodilački i obrambeni rat. Sam naziv ukazuje kako se Domovinski rat protiv Srba kao okupatora nije dogodio po socijalnoj osnovi na hrvatskom teritoriju. Nakon što su Srbi poraženi kao agresori – okupatori u Hrvatskoj državi, tendenciozno su pokušavali lagati da je to bio građanski rat, kako bi izbjegli platiti ratnu štetu. Dakle, kada se dogodi građanski rat u državi, jednom narodu, uzrok je u socijalnoj osnovi.

Nezaobilazno ini okupatori, naročito Srbi, destabilizirali su Hrvatsku i odgovorni su za stradanja Hrvata u zadnja dva rata.

Hrvatski premijer je u pravu što se tiče ratne odštete i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker je u Europskom parlamentu kazao da EU više neće uvoziti neriješene sporove država iz regije koje su kandidatkinje za članstvo ili o tome već pregovaraju s Unijom. Dakle, Hrvatska je članica EU i Srbija ne može postati članica EU dok ne plati ratnu odštetu.

 

Zagreb -Zadar, 7. veljače 2018. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. zeus
  #1 zeus 10 veljače, 2018, 11:06

  opet krivo,ili djelomice ispravno,4.c. čini hrvatima i hrvatskoj štete(svih oblika)većpreko sto (100)godina,nikad obzanjene štete K.Ju.(Aleksandrove),četničko komunjarske za II.SR i Tiletove,i napokon III.SR (za hrvate),zašto se tako stvari ne ppostave,već samo neka trabumjamja o šteti,(slično i Fred)…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 9 veljače, 2018, 00:07

  FRANOPETRUŠIĆ (@franopetrusic) outlook.com 8. veljače 2018 – 23:53

  BAŠ SAM POČAŠĆEN ,KAO GRAĐANIN BIVŠE JUGSLAVIJE, KAO ROĐENI BOSANAC ,KAO HRVAT PO NACIONALNOJ PRIPADNOSTI ,KAO ČOVJEK SVJESTAN SEBE I SVIJETA U KOJEM ŽIVIM DA POSTOJE LJUDIO I INTERESI ,DA SE KAZNE ZLOČINI,DA SE KAZNE PRIMJERENIM VREMENOM KOJE JE PRIMJERENO PONAŠENJEM KAŽNJENIKA ,DOKSU IMALI VLAST KOJU SU ZLOPORABILI. PA MI JE SAD NEKAKO ,SAMOM SEBI,POSTAVLJENO PITANJE : ŠTA JE POTAKLO OSUĐENIKE O KOJIMA JE OVDJE RIJEČ, DA SU SE OVAKO OKRUTNO ,KRVOLOČNO ,ZLOČINAČKI,PONAŠALI PREMA LJUDIMA NAD KOJIMA SU IMALI PRIVREMENU VLAST, MAKAR SU IMALI ŽIVOTNO ISKUSTAVO OD SVOJIH OČEVA IZ STEPINČEVSKOG VREMENA BOŽJE DRŽAVE ,ZLOČINAČKIH KATOLIKA ,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,KOJI SU ČINILI ZLOČINE HOLOKAUSTA I ZBOG TOGA KAŽNJENI ,MNOGI SMRĆU A MNOGI BIJEGOM U JUŽNU AMERIKU ILI SU BILI NA DUGOGODIŠNJO ROBIJU U SOCIJALIZMU ZBOG HOLOKAUSTA, DA NJIHOVI NASLIJEDNICI ,NISU NIŠTA NAUČILI, LJUDSKI POVIJESNO, POLITIČKI I KAO VOJNICI ,GRAĐANI HRVATI I KATOLICI ???

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 8 veljače, 2018, 17:24

  STRANAK HRVATSKOG STEPINČEVENIŠTVA,KRVOLOČNIH NAMJERA, I DALJE USTRAJE DA NA OVIM PROSTRORIMA ,BALAKANA OŽIVI TU RELIGIOZNU MRŽNJU U ONIM RAZMJERAMA KOJA SU VLADALA 4O-TESETIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA. ZA SVE OVO JE KRIV ONAJ DRIPAC ,ZATUCANI ZAGORSKI KLIPAN, ,SAMOUKI POVJESNIAČAR ,KOJI JE TRAŽIO LIČNU AFIRMACIJU IZ NIČEG ,ALI U NACIŠOVINIZMU KATOLIČKE PROVENIJENCIJE ,JER SE TAMO NAJLAKŠE POSTIŽE,ALI PRIVREMENO I KRVOLOČNO.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code