SDP PODRŽAVA REFERENDUM ZA “67 JE PREVIŠE”

SDP PODRŽAVA REFERENDUM ZA “67 JE PREVIŠE”

27. travnja, 2019.

 

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zagreb Gordan Maras, u nedjelju 28. travnja će potpisati peticiju “67 je previše” te dati izjavu medijima vezano za inicijativu “67 je previše”. Predsjednik Maras će se potpisati i u 10 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, na štandu Inicijative kod sata.
Socijaldemokratska partija Hrvatske podržava inicijativu “67 je previše” koju su pokrenule tri sindikalne središnjice, a koja se zalaže za povratak dobi za odlazak u mirovinu na 65 godina i za umanjenje penalizacije prijevremenih mirovina. Članovi SDP-a u cijeloj Hrvatskoj priključit će se inicijativi kao volonteri za prikupljanje potpisa, prije svega na štandovima. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 6 svibnja, 2019, 16:27

  A NE KRAJEM DRUGE POLOVICE 21-VOG STOLJĆA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO-MARXISTA
  #2 FRANO-MARXISTA 6 svibnja, 2019, 16:24

  POŠTOVANI DRUŽE MARAS,V I PO IDEJI ,A FEUERBACH,V ELIKI NAŠ FILOZOG ISPOZANJINI ZNASTVAIK ,TVRDI DA JE SVAKA IDEJA INTERES ,PA HTJEDOH VAS UPOZORITI DA STE VI SLJEEDNIK MARXISTIČKE IDEJE ,KOJA SE TEMELJI NA DIJALEKTIČKO-MATERIJALISTIKOM ODREĐENJU I DA TE KAPITALISTIČKE IDEJE PRESTANETE PROMOVIRATI KAO DAŽIVIMO U PRVOJ ŠPOLOVICI 19STOGSTOLJAĆA,A NE U PRVOJ POLOVICI 2O-TOG STOLJAĆA. ZATO VAM PORUČUJEM DRŽITE SE TIH IDEJA U SVOJIM NASTUPIMA I PRAKTIČNOM NAČINU ŽIVLJENJA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code