SASTANAK OGRANAKA HDZ-a

SASTANAK OGRANAKA HDZ-a

11. travnja, 2024.

U Sisku je u srijedu, 10. travnja, pod predsjedanjem župana i kandidata HDZ-a za Hrvatski sabor u 7. izbornoj jedinici Ivana Celjaka održan pripremni sastanak temeljnih gradskih ogranaka pred 17. travnja i odlučivanje o tome tko će idućega mandata voditi vladu i državu.

Iz najsjevernije gradske četvrti Zelenoga Brijega odaslana je poruka čelniku SNV-a Miloradu Pupovcu, koji rado posiže u državni proračun i autoru ideje o gradnji 40 srpskih kulturnih centara diljem Hrvatske. Glavnom kritičaru povijesnog hrvatskog  pokliča “Za dom spremni” , “koji bi Plenkovića plaćao suhim zlatom”, poručeno je temeljem izvornih dokumenata iz 1943. da su raniji zatočenici sabirnih logora Sisak dobivali potvrde o slobodi s parolom “Za Poglavnika i dom spremni!”. Bila je to terminologija ondašnje ustaške vlasti, a ne cijeloga naroda, što  neuspješni trostruki mirotvorac Beograda, Banjaluke i Negoslavaca sotoniziranjem Hrvata pokušava nametnuti cijeloj javnosti.

Na tvrdnje najneuspješnijeg SDP-ova premijera RH Zorana Milanovića kako će – bude li izabran na tu dužnost – Sisku uzvratiti sve ono što mu je pod 12- godišnjom Ikić Baničekovom gradonačelnicom iz središnje HDZ-ove vlasti nepravedno oduzeto, Ivan je Celjak poručio kako će on i vlada nacionalnog spasa biti svečano dočekani u kompoziciji “Ćire” na prvom peronu Sisak Capraga i na relaciji Karlovac – Vojnić – Vrginmost – Topusko – Petrinja – Glina. Taj vlak iz 1903. i potkraj austrougarske vlasti, kao milijunima kuna vrijedna državna baština, lopovski je demontiran kao neperspektivan odlukom i potporom ondašnjeg SDP-ova ministra prometa Siniše Hajdaša Dončića. Sudska tužba HŽ-Infrastrukture do danas leži u ladicama. O ubranu novcu od 2013. ni traga ni glasa…(A.M.)  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Miss Tereza
    #1 Miss Tereza 10 svibnja, 2024, 16:54

    Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ([email protected]} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code