IVANA BANFIĆ U DALIB. SHOWU

IVANA BANFIĆ U DALIB. SHOWU

3. srpnja, 2013.

Ivana Banfić koridal Show

U utorak 2. lipnja Ivana Banfić je gostovala u Dali B. Showu. Poznata  pjevačica u studio Z1 televizije stigla je ravno iz Crne Gore gdje je gostovala na glazbenom festivalu „Sunčane skale“. Puna dojmova i u pohodu na top ljestvice širom regije s aktualnim singlom „Izgužvana svila“, Ivana se u emisiji raspričala o svojoj 25 godina dugoj karijeri, obitelji, duhovnosti i neizostavnoj temi fitnessa i tjelovježbe.

Gledatelje koji su se javljali sms-ovima posebno su zanimale škakljive scene iz Ivaninog spota „Izgužvana svila“, pa se tako i Dali B pokušao informirati o Ivaninom privatnom životu, ali nigdje nije bilo pikanterija. Ivana je, naime, pred kamerama otkrila da je najsretnija kada je u kućnoj atmosferi, uz svoju obitelj.

„Ma, nisam ja opasna, ja sam dobrica i mirna, to je sve show!“ kroz smijeh je uvjeravala Dalibora Bosančića da ništa baš nije onako kako izgleda kada je show biz u pitanju.

Ali otkrila je da je fanovi često doživljavaju kao divlju i neobuzdanu, te da je jednom na bini doživjela pravi šok kada je njezin vatreni fan skočio na binu i ugrizao je za gležanj!

„Naoružana“ sandalama s visokim platformama, Ivana se pred kamerama i izvagala sa i bez svojih zanimljivih sandala, a Dali B-ja je uputila i u par plesnih koraka iz vremena kada je još bila dancerica.

 DALI B. SHOW se emitira svakog ponedjeljka u 22 sata na Z1  i na Vinkovačkoj televiziji! T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code