NAJNOVIJE NA PORTALU

SANDRA ŠVALJEK U MAINZU

SANDRA ŠVALJEK U MAINZU

20. veljače, 2015.

4011363620

Izaslanstvo Grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb, predvođeno zamjenicom gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika dr.sc. Sandrom Švaljek, boravit će u petak, 20. veljače, u službenom posjetu Mainzu.

Posjeta izaslanstva Grada Zagreba Gradu Mainzu nastavak je prijateljstva dvaju gradova (koje datira iz 1967.) i uspješne suradnje hrvatskih i njemačkih obrtnika.

Osim susreta s gradonačelnikom Mainza Michaelom Eblingom, prema protokolu zagrebačko izaslanstvo prisustvovat će Godišnjem prijemu Hrvatskog gospodarskog saveza, jedinoj komori u SR Njemačkoj koja je zadužena za industrijsko – trgovačke odnose s RH. Tom prigodom bit će potpisan Sporazum o suradnji Obrtničke komore Zagreb i Obrtničke komore Mainz.

U sklopu službenog posjeta Mainzu, predviđen je obilazak Centra za gospodarenje otpadom, posjet tamošnjoj Razvojnoj agenciji i Obrtničkom centru, te među ostalim, Gospodarskoj komori i Hrvatskoj kulturnoj zajednici Mainz – Zagrebačkoj kući Mainz.

Uz dr.sc. Sandru Švaljek i predsjednika Obrtničke komore Zagreb Ivana Obada, u izaslanstvu će biti: pročelnice Ureda za strategijsko planiranje i razvoj grada te Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Jadranka Veselić Bruvo i Mirka Jozić, pomoćnica pročelnika Ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Sandra Tucak Zorić te dopredsjednik Obrtničke komore Zagreb Miroslav Čihak.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code