NAJNOVIJE NA PORTALU

SAMOBORSKI PROLJETNI SAJAM

SAMOBORSKI PROLJETNI SAJAM

19. ožujka, 2015.

PROLJETNI_SAJAM_31_03_2012

Ovogodišnji Samoborski proljetni sajam održat će se 28. i 29. ožujka 2015. godine na Trgu kralja Tomislava u Samoboru, od 9 do 19 sati.

Organizacija Proljetnog sajma, koji ove godine bilježi 11. godinu održavanja, ima za cilj predstavljanje starih tradicijskih zanata i običaja, etno baštine, izvornih suvenira, robnih marki Zagrebačke županije, autohtonih samoborskih proizvoda i gastronomije te svega onog čime se grad Samobor oduvijek ponosio.

Ususret ovoj manifestaciji, u petak, 27. ožujka u Kleščićevoj ulici održat će se prezentacija programa srednjih strukovnih škola u Samoboru učenicima završnih razreda osnovne škole, pod nazivom „Dojdi osmaš u Samobor“, u terminu od 11 do 13:30 sati.

Sajam će, kao i svake godine, biti popraćen dodatnim gastro sadržajima. Tako će u subotu, 28. ožujka Kleščićeva ulica uz Gradnu posjetitelje privlačiti mirisom samoborske češnofke koju će pripremati samoborski mjesni odbori, gradske četvrti, udruge i hobisti dok je u nedjelju, 29. ožujka Dan otvorenih vrata udruge Zlatna šajba gdje će se moći degustirati samoborske salame.

Za vrijeme trajanja Proljetnog sajma posjetitelje će zabavljati samoborska kulturno umjetnička društva, mažoretkinje i folklorni ansambli. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code