“ŠAMAN I AYAHUASCA” U KIC-u

“ŠAMAN I AYAHUASCA” U KIC-u

26. svibnja, 2015.

image003

Nova knjiga nakladničke kuće AGM: “Šaman i ayahuasca”, autora Don Jose Camposa promovirat će se u četvrtak, 28. svibnja 2015. u 19,00 sati u KIC – u Preradovićeva 5.

Upravo u jeku rasprave hoće li Hrvatska legalizirati marihuanu u svrhu liječenja, na medijskom prostoru pojavila se knjiga nakladničke kuće AGM, pod nazivom “Šaman i Ayahuasca” urednika biblioteke Obelisk Krešimira Mišaka.

Znanje o amazonskim biljkama, o kuhanoj mješavini biljaka koje šamani nazivaju ayahuascom, o njihovom djelovanju i liječenju u knjizi nam govori Don Jose Campos, međunarodno priznati peruanski iscjelitelj, učitelj, travar, curandero…

Već sedamdeset tisuća godina, psihoaktivnu mješavina skuhanih biljaka ayahuascu, šamani koriste za iscjeljivanje fizičke, psihološke i emocionalne blokade.

Ova je knjiga strukturirana u tri dijela. U prvom nas dijelu Don Jose nježno vodi i upoznaje s prirodom svojeg posla, svojim iscjeljivanjima, svojim učiteljima i svojim vrtom. U drugom dijelu knjige Michael, Alberto upoznaju vas s Don Joseovim prijateljima i mističkim slikarom Pablom Amaringom i njegovim prijateljem biokemičarem Juliom Arceom Hidalgom. U to se uklapa i obred ayahuasce s pojedinačnim mističnim iskustvima. U trećem dijelu Don Jose nastavlja prenositi svoja znanja i raspravlja o naravi ekspanzije uživanja ayahuasce, o različitim načinima na koje ayahuasca manifestira iscjeljenje i o naravi objašnjenja smrti koje dobivamo kad s njom radimo. T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code