SAJAMSKO POSLOVANJE U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI ZAGREB

SAJAMSKO POSLOVANJE U DRUGOJ EKONOMSKOJ ŠKOLI ZAGREB

4. ožujka, 2016.

sva priznanja

Jedinstveno sajamsko poslovanje „odigralo“ se u petak, 26. veljače, u prostorima Druge ekonomske škole Zagreb.
Druga ekonomska škola Zagreb uspjela je povezati poslovni svijet sa strukovnim sektorom na području ekonomije. Organizatori sajma iznimno su sretni što su učenicima naše škole, ali i drugih ekonomskih škola iz Zagreba i šire, omogućili novo iskustvo u obrazovnom procesu. Na prvom sajmu vježbeničkih tvrtki sudjelovalo je 16 tvrtki, gosti su bili učenici iz Srednje škole „Ivan Švear“ Ivanić Grad, Srednja škola Velika Gorica i Prva ekonomska škola Zagreb. Sajmu je prisustvovalo više od 500 posjetitelja.
Sajamsko poslovanje najvećim dijelom realizirali su sami učenici kroz različite uloge. Voditeljice programa i prezentacija bile su učenice trećih razreda Patricija Gubić, Lorena Andrijanić i Marija Čuljak. Hostese i organizacijski tim bili su učenici 1.f razreda sa supervizorima Melani Rosan i Markom Antoniom Tokićem, a službeni fotograf bila je učenica 4.d Manuela Matoš. Iznenađenje na kraju sajamskog poslovanja priredili su učenici različitih razreda izvedbom plesne točke pod stručnim vodstvom nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Ivane Kutle. Učenici su bili jako uzbuđeni i sretni zbog dolaska predstavnika sponzorskih tvrtki u našu školu. Njihov angažman bio je velik: učenici su ispekli kolače, uredili sve prostorije u kojima su se održavala ocjenjivanja, dijelili promotivne materijale sponzora, brinuli se o provedbi svih planiranih aktivnosti.
Sajamsko poslovanje u sklopu školskog predmeta Vježbenička tvrtka već je dobro poznat većini sudionika strukovnog obrazovnog sektora, međutim ovoga puta su predstavnici sponzorskih tvrtki odigrali važnu ulogu u odabiru pobjednika sajamskog poslovanja.
Članovi ocjenjivačke komisije bili su predstavnicipoznatih hrvatskih tvrtki: gđa Kristina Jedvaj, key acconut manager u Podravci d.d., g. Vinko Filipović, direktor marketinga i razvoja Školske knjige d.d., te g. Marko Matijević, osnivač Internet portala Srednja.hr, ujedno i organizator srednjoškolcima omiljenih natjecanja Ideja godine i Slagalica. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code