RONALDOVO NAJOMILJENIJE JELO JE BALCALHAU A BRAS

RONALDOVO NAJOMILJENIJE JELO JE BALCALHAU A BRAS

17. lipnja, 2021.

 

Snimka na kojoj nogometaš Christiano Ronaldo na presici uoči utakmice Portugala i Mađarske miče dvije boce Coca-Cole koje su stajale ispred njega vrlo brzo postala je viralna. 

– Pijte vodu – poručio je nakon što je pomaknuo popularna gazirana pića u stranu i podignuo bocu vode. I da, ovo je samo jedan od razloga zašto je ovaj 36-godišnji Portugalac u daleko boljoj formi od brojnih i daleko mlađih sportaša.

Ronaldo je posebno zahtjevan kad govorimo o prehrani. Ima osobnog dijetetičara koji s njim surađuje još otkako je bio Real Madridu.

Jede šest malih obroka dnevno. 

– Ako redovito trenirate, važno je održavati visoku razinu energije kako biste napajali svoje tijelo radi boljih performansi. Ponekad pojedem i do šest manjih obroka dnevno kako bih bio siguran da imam dovoljno energije za izvođenje svake sesije na najvišoj razini – rekao je u jednom od intervjua.

Za doručak jede najčešće posni sir, šunku, nemasni jogurt, uz obilje voća, kao i tost s avokadom. Tu je i povremeni voćni sok, obično naranča ili ananas.

Preferira ribu u drugim obrocima – posebno sabljarke, brancine i orade – a njegovo omiljeno jelo je bacalhau a braz, koji sadrži bakalar, luk, tanko narezani krumpir i kajganu. Također jede puno voća i nemasnih proteina.

Dok jede vani, Ronaldo kaže da često naručuje odrezak i salatu, a nikada ništa zamrznuto – sve što jede, svježe je.

Njegova djevojka Georgina Rodriguez nedavno je otkrila kako Ronaldo ipak pojede pizzu, ali da odmah nakon toga napravi 500 trbušnjaka. Pa ti vidi…

IZVOR: www.zivim.hr T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code