ROJSOVA TKO JE JAMIO, JAMIO NIJE TOČNA I DALJE SE KRADE

ROJSOVA TKO JE JAMIO, JAMIO NIJE TOČNA I DALJE SE KRADE

6. kolovoza, 2018.

Danas nas na nezamislivo pokvaren i prema interesima Hrvatske potpuno neosjetljiv način pljačkaju obrazovana djeca i unuci komunista i udbaša. Njima danas nisu potrebni stanovi i automobili. Oni sve to imaju od svojih roditelja. Današnji pljačkaši Hrvatske i hrvatskog naroda, nastavljaju uništavati najveća poduzeća i strancima prodavati najvažnije hrvatske prirodne resurse, za koje od stranaca dobivaju milijune i desetke milijuna eura mita. O dionicama i izravnim pljačkama da i ne govorimo. Istovremeno donose zakone, od poreznih do svih ostali, koji imaju samo jedan cilj – otjerati što više obrazovanih mladih Hrvata i Hrvatica u svijet

Napisao: Antun Babić

Raskorak između hrvatskih političkih elita, s jedne strane i hrvatskog naroda, s druge strane, toliko je velik i nezajažljiv da ga u ovom trenutku ništa ne može uskladiti i dovesti do prihvatljivog konsenzusa osim narodne političke revolucije, kako na ulici tako i na izborima. Odgovorno tvrdim da su osvojili i Svjetsko prvenstvo u Rusiji, ni Vatreni i Dalić ne bi bili u stanju promijeniti današnja dijametralno suprotna politička i domoljubna stajališta između hrvatskog naroda i političara koji zauzimaju čelne pozicije u državi.

Nažalost, danas Hrvatsku vode veće i opasnije narodne izdajice nego što su to čak bili Ivica Račan i njegova komunistička kompanija pred raspad Titove zločinačke Jugoslavije. Račan je bio jugoslavenski i hrvatski komunist, ali nakon raspada komunizma u istočnoj Europi više nije bio internacionalist, nego je bio prisliljen 1989. ući u borbu sa Srbijancima u Beogradu kako bi u Hrvatskoj spasio vlastitu glavu. Danas Hrvatsku vode globalisti i tuđe sluge, koje su bolje osjećaju u Bruxellesu, Parizu i Washingtonu, nego u Zagrebu. Tamo ih iskreno tapšu po leđima, a ponekad hvataju i za stražnjicu, zato što dobro obavljaju postavljene zadaće.

S druge strane, u Hrvatskoj ih po leđima tapšu bijednici i karijeristi koji kupe mrvice, kojih je sve manje, s njihovog stola. Hrvatska je u velikoj opasnosti. Na potezu je hrvatski narod. No isto tako netko se treba staviti na čelo toga naroda. Da sam mlađi i zdraviji ja bih to već sutra napravio. Nema se što više čekati. Naravno, prije toga stvari se moraju dobro organizirati da to neprijatelj hrvatskog naroda ne iskoristi za svoje interese. Ja tražim duboke sistemske i moralne promjene u Hrvatskoj kako bi se Hrvatska spasila. Ne zagovaram ni nasilje ni nasilnu revoluciju. No, u demokratskom svijetu narod ima pravo, između izbora, izići na ulicu i tražiti promjenu politike Vlade, ako ta politika nije u skladu s interesima naroda i ako je suprotna od obećanja koje su političari dali u predizbornim kampanjama. U tom pogledu, spreman sam pomoći koliko god mogu. Zbog narušenog zdravlja zadnjih desetak dana ne izlazim iz kuće. Sve pratim i sve vidim. Zato sam sve više ispunjen, ne strahom i pesimizmom, nego tugom i žalošću što nam se događaju strašne stvari samo dvadeset i nešto godina nakon veličanstve vojno-redarstvene pobjede Oluje na današnji dan 1995. godine.

Ante, svi su oni isti

Prijete mi smrću i vrijeme mi odmiće, zato moram progovoriti i o onima koji su danas bili uz KGK i Plenkovića u Kninu. Da je danas živa, kao izravni svjedok svega što se u to vrijeme događalo, kako u Kabinetu ministra obrane, tako i u drugim segmentima vojske, pa i šire politike, pokojna Janja, bojnica HV-a, bi rekla: “ANTE, SVI SU ONI ISTI”. A to mi je, dragi Bog mi je svjedok, govorila puno puta i dok je bila živa i u službi. 

I osobno puno toga znam, pa mi je sve teže podnosti i gledati kako se nastavlja varati i pljačkati Hrvatska i hrvatski narod. Na našu tragediju, nije istinita izjava generala Rojsa od prije nekoliko godina : “TKO JE JAMIO, JAMIO JE”. Danas se Hrvatsku i hrvatski narod nastavlja pljačkati još više, ali na daleko sofisticiraniji način neko odmah nakon Domovinskog rata. 

Danas nas na nezamislivo pokvaren i prema interesima Hrvatske potpuno neosjetljiv način pljačkaju obrazovana djeca i unuci komunista i udbaša. Njima danas nisu potrebni stanovi i automobili. Oni sve to imaju od svojih roditelja. Današnji pljačkaši Hrvatske i hrvatskog naroda, nastavljaju uništavati najveća poduzeća i strancima prodavati najvažnije hrvatske prirodne resurse, za koje od stranaca dobivaju milijune i desetke milijuna eura mita. O dionicama i izravnim pljačkama da i ne govorimo. Istovremeno donose zakone, od poreznih do svih ostali, koji imaju samo jedan cilj – otjerati što više obrazovanih mladih Hrvata i Hrvatica u svijet.

Ne krade se samo danas, nego se još više kralo tijekom i poslije Domovinskog rata (katastrofalna privatizacija), a nemoral je bio na najavišoj mogućoj razini. Za Janju koja je bila duboko religiozna i moralna osoba, to je sve bilo teško gledati i proživljavati. Svi su uzimali gdje god su stigli, a ona je u vrijeme te krađe uzela normalan kredit za stan od banke i do smrti otplaćivala. Dok sam još nešto imao novaca, koji sam donio iz iseljeništva, u vrijeme rata sam joj pomagao da preživi. 

Danas, kad pogledam unatrag, najteže mi pada činjenica da je i značajan dio velike iseljeničke pomoći, završio u džepovima lopova i pljačkaša, spomenimo samo Mesića i ček koji je “izgubio” na putu od Sydneya do Zagreba. Brojni hrvatski iseljenici su žrtvovali i svoje obitelji da bi pomogli Hrvatsku. Kako im je Hrvatska uzvratila – VELIKOM IZDAJOM I NEPRAVDOM.

Skrivali su se iza Šuška i Tuđmana

Svi su se ti ljudi u vojsci i politici pokrivali članskom iskaznicom HDZ-a i “potporom ministra obrane Šuška i predsjednika države i HDZ-a dr. Franje Tuđmana”. Unatoč njegovoj golemoj zasluzi za obranu Hrvatske, polako dolazi vrijeme i za objektivno i stručno istraživanje, u kojoj je mjeri prvi predsjednik hrvatske države suodgovoran za pljačku hrvatskog gospodarstva do 1995. Nakon što je teško obolio Tuđman više nije kontrolirao situaciju u Hrvatskoj. Hrvatskom su tada vladali razni Gregorići, Valentići, Škegre, Mateše, Mikše, Vidoševići, Todorići, Pašalići itd. S druge strane generali HV-a i drugi visoki časnici su nakon Oluje očekivali i uzimali svoj dio plijena. Kad su neki od njih otišli u vojnu mirovinu nije ih više bilo briga ni za branitelje, ni za narod, a ni za državu. To se najbolje vidi i danas kad kao zaliveni šute nad novom političkom agresijom i gospodarskom pljačkom Hrvatske. Sve dok je HDZ-e bio na vlasti nastavili su uzimati što su mogli, a branitelji su se ubijali jer su bili gladni i odbačeni. Tako je i danas.

Da ne bi bio optužen, nedaj Bože, za jednostranost, nakon dolaska koalicije Račan- Budiša-Tomčić, hrvatsku je pogodila nova političko-ideološka katastrofa, koja je bila popraćena još većom pljačkom svega što je još ostalo u državnom vlasništu. Sjetimo se samo teških muljanja ministra financija Slavka Linića, za kojeg se govori da je bio blizak suradnik Božidara Kalmete. Linić je pogodovao velikom broju bivših komunista i jugomenadžera da se dodatno obogate pljačkanjem Hrvatske.

U subotu je također bilo teško gledati kako neki Haaški osuđenici uzimaju odličja iz ruku osoba koje su sudjelovale u njihovom progonu i izručenju Haagu. To ni George Orwell nije mogao predvidjeti. Zar čast (šutnja) i sve što su prije napravili za Hrvatsku može biti kupljeno za jedno odličje, ma kako visoko ono bilo ili za nekakvo poduzeće? Gdje su nestali povijesni hrvatski junaci kao što su bili Zrinski i Frankopani, kao što je bio Stjepan Radić, a posebno kardinal Alojzije Stepinac? Savili smo našu narodnu kičmu do zemlje.

Novi pljačkaši Hrvatske danas se sakrivaju ispod plašta NATO-a i EU. Tobože, to je garancija naše vječne sigurnosti. I ja sam svjestan važnosti sadašnjeg zapadnog vojnog saveza. Ipak o međunarodnoj politici znam dovoljno da mogu sa sigurnošću reći kako se taj savez može raspasti preko noći, a takve najave smo već vidjeli od strane glavnog sadašnjeg gazde NATO saveza, Donalda Trumpa.

Hrvatski narode, nešto nije u redu s našom pameti i našim karakterom. Lupamo se u prsa da smo veliki domoljubi, a kao slijepi i zaslijepljeni nastavljamo davati potporu (i gurati se oko njih) onima koji imaju zadaću uništiti nas do kraja. Drago mi je što to ja osobno ipak neću doživjeti. Bilo bi to previše za moje srce i dušu. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Jeannie Tucker
  #1 Jeannie Tucker 29 travnja, 2020, 02:52

  Poštovani,

  Blaženstvo dana! Ja sam Jeannie Tucker, zajmodavac za privatni kredit koji daje zajam pojedincima, tvrtkama i vladinim ustanovama. Jeste li tražili mogućnosti financiranja za kupnju svog novog doma, izgradnju, kredit za nekretnine, refinanciranje, konsolidaciju duga, osobne ili poslovne svrhe? Dobrodošli u budućnost! Kod nas je financiranje bilo jednostavno. Obratite nam se dok nudimo našu financijsku uslugu po niskoj i pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% za dugoročni i kratki rok zajma. Zainteresirani podnositelj zahtjeva treba nam se obratiti za daljnje postupke pribavljanja zajma putem e-pošte.
  E-adresa: [email protected]

  Lijepi Pozdrav
  Jeannie Tucker

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Pouzdan zajmodavac.
  #2 Pouzdan zajmodavac. 16 kolovoza, 2018, 05:54

  Zdravo,

  Jeste li zainteresirani za dobivanje pomoći od privatnog zajmodavca?
  Jeste li tražili pouzdanog zajmodavca s kojim se možete pouzdati i raditi s punim povjerenjem?
  Jeste li odbijali vašu banku u vezi s dobivanjem kredita?
  Želite li otvoriti tvrtku ili proširiti postojeće tvrtke?
  Imate li hitnu ili kritičku medicinsku situaciju i trebate hitni zajam?
  Imate li dugove za čišćenje i trebate zajam?
  Jeste li student i treba studentski kredit?
  Trebate li zajam za osobne potrebe?

  Ovo je privatni zajmodavac po imenu gospodin Rod Alfred; registriran za posudbu širom svijeta. Ja sam sposoban izdavati sve vrste zajmova s ​​maksimalnim iznosom od 35 milijuna dolara. Pružam 24 sata online gotovinskih kredita s neprekidnom službom za korisnike na čekanju da prisustvujem vama. Bez obzira na vaš posao (zaposleni ili nezaposleni) i dalje ćete dobiti zajam. Dajemo kratkoročne i dugoročne zajmove. Sve ove usluge zajma su kamatna stopa od 3%. Molimo, ako vam treba zajam, kontaktirajte nas dolje ..

  E-adresa: [email protected]
  WhatsApp: + 2 3 4 8 0 2 5 9 3 4 6 9 9

  Ovdje ste uvijek dobrodošli. Dobit ćete svoj zajam ovdje i mi ćemo obrišiti vaše suze. Imamo dobru poslovnu reputaciju. Slobodno nas posjetite danas.

  Hvala vam.
  Direktor.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. grunf
  #3 grunf 11 kolovoza, 2018, 09:55

  Glavno da podižu idiotske spomenike, gadu, lopovčini, tuđmaninu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Magdalena
  #4 Magdalena 7 kolovoza, 2018, 18:58

  To svi znaju i šute. Zašto? Mnogi su se netransparentno i lopovlukom obogatili. Dobro im je. Sirotinja se boji. prevareni smo i zavedeni, obećanjima, lažnim osmijesima, “diplomatskim” nastupima, osobe školavane u američkim vojnim kampovima,koja se ponaša poput cajke, starlete, šiparice, seljače, primitivke, …a glumi damu. Nema elementarna znanja, kompetencije,sposobnosti, kućni, ni građanski odgoj, upitnog morala, čista patvorina.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • anno
   anno 8 kolovoza, 2018, 20:01

   Navodno da ima i ljubavnika opće poznatog našoj i svjetskoj javnosti.
   Pa ne čuva ga badava kao kap vode na dlanu( ZM).
   Još nam samo i to treba u njenom ponašanju.
   A pola joj je stoljeća na leđima tek!!!
   Samo razočarava nas ženski svijet…
   Naravno nju se može napadati jer se ona kao javna ličnost javno i brani.
   Običan građanin xy to ne može.

   Odgovorite na ovaj komentar
 5. zzigho
  #5 zzigho 6 kolovoza, 2018, 19:34

  Gospon Babić, kada sve to tvrdite i imate d o k a z e dajte prezimena tih koji kradu.
  Ako ništa ne učini pravosuđe, barem ćemo javno znati tko su oni.
  takvo nam je naše pravosuđe osim za one dužnike, jadnike i blokirane.
  Svi smo mi robovi banaka – sve nam naplaćuju, a mi kao klijenti niti neznamo što plaćamo dok te ne stave pred gotovi čin.
  nema poštenja banaka prema klijentima kao nekada.
  Oni su uvijek u pravu, ne može im ništa niti udruga banaka, niti pravosuđe.
  Neće svoj na svoga.
  Pa svi znamo tko se obogatio nakon Oluje i u ratu od vojnih visokih činova.
  Što se desilo: Ujeo vuk magare”.
  zato ajmo imena i dokaze pred javnost, pa neka narod sudi kao i nakon drugog rata.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code