RIZ POMOGAO IZBJEGLICAMA

RIZ POMOGAO IZBJEGLICAMA

27. rujna, 2015.

29e89b63d96e699a1831e23a86fbe270

Zagrebačka izvozna tvrtka RIZ – Odašiljači d.d. Proteklih dana je uplatila donaciju u iznosu od 15.000 kuna za izbjeglice koji su zbog ratnih prilika i političkih nestabilnosti u njihovim državama morali napustiti svoje domove. Donacija je uplaćena na račun hrvatskog Crvenog križa koji će je proslijediti do migranata.

Radnici RIZ – Odašiljača d.d. odlučili su se na uplatu ove pomoći izbjeglicama, najvećim dijelom iz arapskih zemalja, zato što duboko suosjećaju s njihovim patnjama, ali i zbog toga što te izbjeglice dolaze u Evropu iz onih država s kojima je RIZ u boljim vremenima intenzivno i surađivao. Tvrtka RIZ je svoju radijsku televizijsku i ostalu opremu visoke tehnologije izvozila u Afganistan, Iran, Irak, Pakisatan, Siriju, Libiju, Eritreju kao i u ostale arapske i afričke zemlje. Suradnja je bila korektna i trajala je sve do ovih nemilih događaja.

Donacija za izbjeglice, kako su napomenuli u Crvenom križu, bit će upotrijebljena za kupnju hrane, vode i sredstava za osobnu higijenu. (RIZ)T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code