REVIJA UDOMLJENIH PASA

REVIJA UDOMLJENIH PASA

5. srpnja, 2015.

DSC_6186

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba uz podršku Royal Canina organiziralo je ove subote, 4. srpnja ‘Reviju udomljenih pasa’ u psećem parku u Utrinama od 10 do 14 sati.
Prije početka revije Vindor škola za trening pasa je demonstrirala korisne vježbe, a za cijelo vrijeme događanja, posjetitelji su mogli saznati više o radu azila Dumovec, dobiti besplatne veterinarske savjete i pomoći donacijom ranjenim psima za koje skrbi Noina arka.
Voditeljica Nina Slišković je saznala od vlasnika smiješne, dirljive i potresne priče kako su četveronožni prijatelji postali dio njihovih obitelji. Zahvaljujući sponzorima, svaki pas koji je sudjelovao nagrađen je poklon paketom, a tri najšarmantnija dobila su i ROYAL CANIN enciklopediju pasa.
Također, među publikom su se našle i zelene nindže koje predstavljaju zaštitni znak sredstva protiv buha i krpelja i već mjesecima oduševljavaju Zagrepčane, a kućni ljubimci im rado prilaze, kao da znaju da su ovdje da ih štite.
Međutim najveća zvijezda revije je bio maleni Dimitrij, štenac nedavno spašen na setu filma Luca Bessona koji je trenutno u potrazi za stalnim domom. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 19 veljače, 2019, 21:49

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code