RENATA SOPEK PREDVODILA TJELOVJEŽBANJE U PULI

RENATA SOPEK PREDVODILA TJELOVJEŽBANJE U PULI

7. lipnja, 2015.

11639ec6d127b2f52b0c55edc2e913b5

Prekrasna slika aktivnih vježbača putuje Hrvatskom. Zajedničkim vježbanjem ispred povjesnih pulskih Zlatnih vrata počeo je ovogodišnji sportsko – edukativni projekt Pokreni se. Atraktivna Renata Sopek i kineziolog Ivan Antunović, sa svojim trenerskim timom, dobro su razgibali Puljane zahtjevnim, kružnim treningom te pokazali vježbe koje će nas ovog ljeta dovesti u formu.

Projekt Pokeni se održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a kao njezin osobni izaslanik, Puli se obratio osvajač zlatne olimpijske medalje u Londonu, kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić: “Drago mi je da kao izaslanik Predsjednice mogu ukazati na veliki problem neaktivnosti u Hrvatskoj te pomoći njegovom rješavanju. Kao sportaš apeliram na sve da se pokrenu, da posvete veću brigu vlastitom tijelu. I mali pomaci u vidu svakodnevne rekreacije mogu osigurati zdraviji i, u konačnici, duži život. Vježbanjem ćemo biti sretniji i ispunjeniji!”

Projekt već treću sezonu promovira kretanje, vježbanje i zdraviji život. Ove je godine značajniji nego ikada. Kineziološki fakultet iz Zagreba ulaže velike napore da se crne statistike koje govore o neaktivnosti promijene, a na samom otvaranju projekta dekan KIF-a prof.dr.sc. Damir Knjaz je naglasio važnost vježbanja pod stručnim nadzorom.

Odradili smo odličan trening. Potrebno je zaista malo da se pokrenete. Pozivam sve da isprobaju naš kružni trening u jednom od gradova te nastave sa svakodnevnom aktivnošću!” – poručio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović.

U idućim mjesecima projekt Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, nudi rješenja, vodeći hrvatski stručnjaci s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Nakon Pule u kojoj se projekt održao u suradnji s Pula Sport d.o.o., iduće zajedničko vježbanje očekuje nas u srijedu, 24. lipnja u 19,00 sati na prekrasnom dubrovačkom Stradunu, što će biti zaista veliki izazov te poseban osjećaj vježbanja na ovom povjesnom mjestu. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. DON
    #1 DON 8 lipnja, 2015, 18:52

    AAA…nedam se više navući na onu ” hrvatska lisnica u hrvatskom đepu,hrvatska puška o hrvatskom ramenu.Ma nedam se navući niti na kruha i igara jer sam iste igre među prvima osjetio kad je HDZ ‘ 94.god započeo pretvorbu i privatizaciju te sam netom i to kao član HDZa ostao bez posla i kruha.No, projektante javnog telesnog vaspitavanja ,pozivam da dođu na istinsko prirodno rekreiranje tj. pomoći mi izvući na ramenima svojim iz šume cca 50m2 drva no ne iz one šume koju mi je Kaljmeta putem HACa i PLINACROa doslovce pokrao izgradivši bazu za izvlačenje novca iz HR proračuna, već iz one šume koja je još ostala.Pa da vidiš kako rade trbušni i ini mišići,naime topi se salo oko struka ko mast na tavi….

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code