RAZGOVORI S POZNATIMA

RAZGOVORI S POZNATIMA

31. prosinca, 2021.

Naš kolumnist, publicist i književnik Mladen Pavković ovih je dana objavio još jednu zanimljivu knjiga, koja će posve sigurno pronaći put do čitatelja.

Riječ je o knjizi s naslovom  „Ružičnjak – moji razgovori s poznatima“ a  autorovi sugovornici  uz ostalo su  istaknute ličnosti s različitih područja, pretežno umjetnosti i kulture.

Nabrojit ćemo tek samo neke: Vesna Parun, Zlatko Tomičić, Kuzma Kovačić, Pero Zlatar, Romano Leljak, Igor Vukić, Stanka Gjurić, Mirjan Damaška, Sanja Nikčević, Jevrem Brković, Josip Pečarić, Anđelko Kaćunko, Ivan Lacković-Croata, Vjekoslav Krsnik, Izet Sarajlić, Borislav Pekić, Ivo Eterović, Branko Hoffman…

Kroz ove razgovore, na oko 300 stranica, Pavković predstavlja raznoliki spektar i profil ljudi sa širokim temama koje izbijaju iz priča, mišljenja i komentara njegovih sugovornika, od kojih su iznimno zanimljiva i sjećanja Pekića i Hoffmana na dna provedene na Golom otoku.

Knjiga zasad, nažalost, ne će biti u slobodnoj prodaji već se isključivo može nabaviti putem emaila autora: [email protected]. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code