RAKITIĆEV POVRATAK MEĐU VATRENE

RAKITIĆEV POVRATAK MEĐU VATRENE

11. studenoga, 2021.

 

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je u razgovoru za španjolsku radijsku postaju da je spreman vratiti se u reprezentaciju i igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ako to od njega zatraži izbornik Zlatko Dalić zbog neke nepredviđene situacije.

“Zbog respekta prema igračima koji su sada ondje, i zbog toga što su mi dragi, smatram da ne bih trebao napraviti taj korak. Oni znaju da u meni imaju svog najvećeg navijača, potporu u bilo čemu što trebaju, što sam uostalom i bio prenio izborniku”, rekao je 33-godišnji Rakitić.

Rakitić je bio dokapetan Hrvatske s kojom je osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018., a od reprezentativnog dresa se oprostio u rujnu 2020. kada je prešao iz Barcelone u Sevillu. Tada je izjavio da se želi potpuno posvetiti igranju za taj španjolski klub.

“Želim sve najbolje svojoj reprezentaciji. Odlučio sam se na taj potez (odustajanje od daljnjeg igranja) na jedan pozitivan i dobar način, što je važno”, izjavio je Rakitić.

Rekao je da je namjeravao igrati na Europskom prvenstvu u lipnju 2020., no kako je zbog pandemije koronavirusa prvenstvo bilo pomaknuto na lipanj 2021., odustao je.

IZVOR: www.gol.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code