RADOVIĆ: DEMOKRATSKA MASKA ZA PODJELU PLIJENA OD BUDUĆIH PLJAČKI

RADOVIĆ: DEMOKRATSKA MASKA ZA PODJELU PLIJENA OD BUDUĆIH PLJAČKI

28. veljače, 2020.

 

Zato odbacite laž i govorite istinu svaki sa svojim bližnjim, jer smo udovi jedni drugih! (Efežanima 4,25 KS).

Piše: Saša Radović

Istina je pred nama, izbori za rukovodstvo HDZ-a ni malo neće skrenuti Hrvatsku s puta – u ništa! Ništa! Kao kad alkar promaši alku. Judini žetončići su namireni (podmićeni!) i HDZ nastavlja svoj trgovački posao. Nastavit će se i raskol Hrvatske po tri kapitalne odrednice; po ubrzanom padu gospodarstva, po paničnom bijegu radnika i stručnjaka iz bivše Lijepe naše i po strjelovitom rasapu svih civilizacijskih i moralnih norma.

Radnik danas u Hrvatskoj ima manju plaću nego prije deset godina dok državna i lokalna uprava ubire enormne plaćetine i masne privilegije. Premijer se hvali dizanjem plaća što znači – njemu 4000 do 5000 kuna, radniku 200 ili 300! I svakodnevna poskupljenja egzistencijalnih potreba.

Zdravstvo nam je sve gore, kao i sve ostalo pa nam je i nacija bolesnija. Starci umiru gladni u hladnim sobama. Nasuprot tomu, munjevito raste golemi balon uhljeba-parazita u jalovoj birokraciji. Civilizacijske norme zamijenilo je luciferijanstvo; laž, prijevara, pljačka, korupcija, amnestija kriminala i elementarna nepravda. DORH ništa ne vidi, ne čuje, ne govori! Sudovi čekaju zastare! Judini žetončići podižu ruku kad treba! Masoni šute. Nažalost, vitez čuvara jeruzalemskog groba ne šuti…

Zaštita opljačkanog

Proces našeg kraha i democid (istrebljenje ljudi) traje tri desetljeća, od postanka HDZ-a; Dogodilo se nakon pada Berlinskog zida. Komunistička jezgra u Hrvatskoj na čvrstim korijenima Oktobarske revolucije iz 1917. i Titove diktature ostala je intaktna do dana današnjeg. Dvije frakcije SKH (Savez komunista Hrvatske); tvrda udbaška frakcija i frakcija njihovih poniznih aparatćika – pretvorene su u dvije stranke; HDZ i SDP. Međutim, to nikada nisu bile stranke nego dva kraka interesne hobotnice koja je poharala i opljačkala svoj vlastiti narod. U međuvremenu je SDP mijenjao imena; 1990. je SDPH pretvoren u SDP. Pod istom kraticom SDP je mijenjao naziv, 1991. nazvali su se Socijaldemokratska partija Hrvatske – Stranka demokratskih promjena. 1993. mijenjaju opet naziv; samo u Socijaldemokratska partija Hrvatske.

Sve ostale prave stranke u Hrvatskoj; HSS, HSLS, HSP, HDSSB, HNS i oko 150 drugih, samo su dekorativni okvir za zavaravanje temeljnog cilja pljačke hrvatskih resursa i konačnog rasapa Hrvatske.

Dominantna komunistička frakcija nazvana Hrvatska „demokratska” zajednica na čelu s Tuđmanom, Manolićem, Boljkovcem, Perkovićem i ostalim bivšim članovima vrha jugoslavenskih udbaša, željeznom rukom držala je u pokornosti svoje poslušne aparatćike u takozvanoj SDP. Na čelu te frakcije poslušnika bio je Ivica Račan bivši član Predsjedništva Centralnog komiteta SKJ i predsjednik Centralnog komiteta SKH. Račanovoj grupi poklonjena je golema zgrada „kockica” u Zagrebu, a dostavljena su i znatna sredstva za podršku novoj vlasti. Rotacija u vlasti bratskih grupacija 2000. godine dogodila se dogovorno i „drugarski”. Za obje te grupacije komunista bili su i ostali uzori: Lenjin, Staljin, Tito, danas Putin, Lukašenko… Današnji hrvatski faraon Plenković ni malo ne zaostaje za ovim idolima po aroganciji, bahatosti i nevjerojatnoj empatiji prema svome narodu. Ono jedino po čemu ćemo ga pamtiti je fanatična obrana svojih prebogatih ministara utopljenih u blato pohlepe i korupcije. Mnogima je „držao ljestve” u njihovom osobnom bogaćenju.

Tijekom tri desetljeća dominantna struktura HDZ-a zacrtala je svoj put; od zadrtih udbaša pa i okorjelih zločinaca, ubojica neistomišljenika – do isto tako zadrtih kleronacionalista. Između tih ekstrema provlači se tiha, lukava i pohlepna masa od skoro 200.000 uhljeba od kojih su neki pljačkom vlastite Domovine stigli do statusa bogatih tajkuna. Zakonodavstvo i cijeli sustav vlasti prilagodio se zaštiti opljačkanoga, tako da se ni jednom pljačkašu ne konfiscira nezakonito stečena imovina. Sanaderima, vidoševićima, bandićima i gabrijelama nije oduzeta ni jedna lipa.

Danas imamo apsurdnu situaciju da većinski dio Hrvatskog sabora drže bandići, kuščevići, marići i Judini žetončići. Oni donose zakone koji im odgovaraju i poništavaju one koji „ne valjaju” (primjer; Zakon o porijeklu imovine). Sramotno je da ti Judini gadovi održavaju izvršnu vlast, vladu Republike Hrvatske. Nažalost, nikome iz tog trgovačko – lopovskog skupa neće biti suđeno za zlo koje nanose svome narodu.

Ova kratka skica lica i naličja Hrvatske „demokratske” zajednice završava činjenicom da smo najzaostaliji i najsiromašniji u cijeloj EU. U olovnim vremenima komunističke diktature bili smo po standardu i po svemu iznad svim tranzicijskih zemalja – danas smo zadnji, pužemo za njima i još više zaostajemo!

Kako isplivati iz močvare zla, siromaštva i paničnog bijega iz ove, nekada Lijepe naše?

Neosporno, najlakši i najbrži put oporavka Hrvatske, zabrana je dominantne Hrvatske „demokratske” zajednice i njihovih aparatćika, SDP-ea. Zatim i lustracija svih političkih kadrova u vlasti, što su provele skoro sve tranzicijske zemlje osim nas. Bez Hrvatskog Demokratskog Zla sve bi krenulo gore visoko u nebo…!

Lošija varijanta, ali „bolje išta nego ništa” je transformacija HDZ-a i SDP-a u prave političke stranke, osnosno raslojavanje i stvaranje nekoliko stranaka. Bilo bi sasvim dovoljno da od 211.000 hadezejaca, u dvije novonastale stranke (ili tri!) ostane desetak tisuća članova podijeljenih na ultradesnu kleronacionalističku KNH i srednje desnu demokršćansku stranku SDDH.

Sukob frakcija

Za SDP vrijedi slično pravilo – raskol na socijaliste i na radikalnu ljevicu.

Mnogima se ovaj tekst može činiti ekstreman i nerealan – ali nitko ne može osporiti istinu u svakoj riječi. Znamo da se i u jednoj i u drugoj grupaciji vode bespoštedne borbe i da bi raskol dobro došao i liderima frakcija i još mnogo bolje svima nama. Članstvo bi se rasulo, a svaki hadezejac manje je jedno radno mjesto više za sve nas ostale. Zbog poznate činjenice da je mogućnost zaposlenja čistača ulice, pomoćne kuharice ili profesora fakulteta – nikakva, bez članske kartice HDZ-a (u Istri, bez članstva IDS-a).

Pred nama su izbori za rukovodstvo HDZ-a što je prilika za mogući realni okvir stvaranja „dva HDZ-a”. U suprotnom može biti samo još gore, stalni rat između desnog i lijevog krila, ustaša i partizana. Pri tomu treba dodati da su ustaše i partizani ili jako stari ili mrtvi. Drugim riječima, da ih nema! I da je taj „ideološki” sukob dviju frakcija HDZ-a, ultra desnih i umjerenih demokršćana, samo maska pravog i jedinog cilja podjele plijena u budućim pljačkama.

S obzirom na to da je jalova hrvatska vlast sa svojom strukturom po brojnosti najveća u Europi (u odnosu na broj stanovnika) – bilo bi nerealno očekivati zabranu HDZ-a (vlastite partije!) i s tim brz oporavak posrnule Hrvatske.

Jedina nada u preživljavanje preostala tri milijuna hrvatskih građana – raslojavanje je Interesne zajednice HDZSDP u četiri ili pet pravih političkih stranaka, te da se groteskna brojka njihovih zajedničkih članova od 240.000 svede u normalne okvire uobičajene u razvijenim višestranačkim državama.

Anno Domini MMXX. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Nikita markovic
  #1 Nikita markovic 2 ožujka, 2020, 08:32

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO.-MARXISTA
  #2 FRANO.-MARXISTA 2 ožujka, 2020, 01:38

  OVOG RADOVIĆA,PO NASLOVUNJEGOVIH PISANIJA NIKIADA NISAM POKUŠAO PROČITATI ,JER ME NIJE INTERERSIRAO,ALI OVAJ DANAŠNI NAPIS ,KOJEG DANAS PROČITAH,DOŽIVJEH KAO NAJVEĆU BUDALAŠTINU KOJU LJUDSKI UM,NARAVNO ONAJ HEGELOV ,NA STUPNJU NESRETNE SVIJESTI,MOGAŠE IZBRBLJATI. BLAGO NJEMU DA SE KITISASVOJIMPOIMANJIMA OVOG SVIJETA NA STUPNJU PLEMENSKE,KATOLIČKO-KRŠĆANSKO- SKRIŽARSKE INTIFADE.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Klarens
   Klarens 5 ožujka, 2020, 22:54

   Da si tak glup to svi znamo
   ==============================
   Ali da si toliko podao
   ==============================
   Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
   ==============================
   To je novo
   ==============================
   Ali kao KOMUNISTU
   ==============================
   Vjerojatno ti to zgleda kak vrlina
   ==============================
   LUSTRACIJA
   ==============================
   ISTINA
   ==============================
   PRAVICA
   ==============================
   Predugo je bila kmica

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. žrdina
  #3 žrdina 1 ožujka, 2020, 18:14

  Što ’45 dovršili nisu uskoro hoće.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Kad nas srbi popišu...
  #4 Kad nas srbi popišu... 29 veljače, 2020, 08:26

  Može anemični i neponovljivi faraon Plenković na ime ljubavi, strateških partnerskih i koalicijskih interesa s Pupavcem stupiti i u intimne odnose – e da bi se održao na odavno klimavu stolcu – to je njegova osobna odluka, bez štete za državu i Hrvate. Popis stanovništva ekskluzivnih srpskih popisivača nešto je sasvim drugo. Zar vijugama u onoj glavurdi nije mogao pomisliti da će rezultati biti porazni i da će tzv. srba u Hrvatskoj biti milijunima više od hrvatskih žitelja. Popisivat će i odlaskom u smrdiju i telefonskim putem, izmišljanjem postojanja svetosavaca na temelju imena iz Jasenovca. I sve nam to radi perspektivni birokrat nadnacionalne eurounije, koji u Hrvatskoj samo prima plaćurinu bez učinaka. Popis vlaških ekskluzivaca je kao jetrica o vratu šarplaninca, ali glavno je da umišljeni i zalutali Plenković ispuni zahtjeve novovalnoga Pribičevića u koži vlaškoga mešetara pupavca.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code