PRVI ROMSKI MINISTAR I POTPREDSJEDNIK VLADE?

PRVI ROMSKI MINISTAR I POTPREDSJEDNIK VLADE?

10. srpnja, 2020.

 

Kajtazi to ocjenjuje potpuno neprihvatljivim?! Nedostojno Roma, Talijana, Srbina, Vlaha, Čeha, Mađara…Pojedine su stranke, dodaje nerealni Rom, tražile i dobivale više, ja kao dobitnik 80 posto glasova po izlaznosti, dakle, imam veliku podršku moje i još jedanaest pripadnika nacionalnih manjina, tvrdi uzlepršani Kajtazi. Za razliku od njega, Pupovac očekuje potpredsjedničko mjesto (Borislav Milošević?), dok general Medved, potpredsjednik HDZ-a, drži dovoljnim ono potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti i nacionalne manjine

 

Piše: Josip Frković

Zamislite, poštovani čitatelji, pobjednički dio HDZ-ove većine, bivši oficir zločinačke jna, Veljko Kajtazi iz redova romske manjine, koji, naučen od ratnoga zločinca odgovornoga za smaknuće dr. Ivana Šretera i 30-ak ubijenih bjelovarskih branitelja u zasjedi četničkoga Bučja i Veljka Džakule, Milorada Pupovca, u medijskoj izjavi “izražava nadu kako će izborna pobjednička većina biti funkcionalna kad u njoj nema deklariranih ustaša”?! Priviđaju se, dakle, i Veljku Kajtaziju ustaše u obličju običnih hrvatskih građana, možda i malodobne djece. Sličnih, valjda, onima iz Međimurja, gdje i romski koritari, podupiratelji demografske obnove, skupljači perja, staroga željeza i socijalnih državnih potpora, prakticiraju povremene “pobune” slične onima vojno poražene srpske nacionalne manjine. I ne samo to: nadobudni je Kajtazi, očekujući europski pristup anacionalnoga premijera i “suhoga zlata” Pupovčeva, Andreja Plenkovića, upravo bezobrazno izjavio “kako je među manjincima realno očekivati bar tri ministarstva nove Vlade”. Primjerice, ona znanosti i obrazovanja, državne uprave i regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije…

Uzlepršani Kajtazi

Što se tiče moguće ponude ministra bez lisnice, Kajtazi to ocjenjuje potpuno neprihvatljivim?! Nedostojno Roma, Talijana, Srbina, Vlaha, Čeha, Mađara…Pojedine su stranke, dodaje nerealni Rom, tražile i dobivale više, ja kao dobitnik 80 posto glasova po izlaznosti, dakle, imam veliku podršku moje i još jedanaest pripadnika nacionalnih manjina, tvrdi uzlepršani Kajtazi. Za razliku od njega, Pupovac očekuje potpredsjedničko mjesto (Borislav Milošević?), dok general Medved, potpredsjednik HDZ-a, drži dovoljnim ono potpredsjednika Vlade za društvene djelatnosti i nacionalne manjine. Što će o svega biti konačno, strpimo se do ponedjeljka, uz još jedan sporni nadnevak, onaj 27. srpnja.

Četnički kanibali Đoke Jovanića

Prognani potomci masovno stradalih Borićevljana doznali su da će država i ove godine (poput svojedobne, nasljedne premijerke Jadranke Kosor – nap. a.) novčano poduprijeti obilježbu obljetnice “ustanka svih sprskih naroda i narodnosti u Donjme Lapcu i Srbu”. Kad spominjemo državu, prvenstveno mislimo na prvoga ministra Andreja Plenkovića, koji je – nasuprot zgražanju Hrvata – lanjske i ove godine poptuno provokativno na Tjentište Sutjeske slao vijence i svijeće za tisuće poginulih Titovih, odnosno Staljinovih partizana, zaslužnih navodno i za slobodu Hrvatske izborenu krvlju ponajboljih branitelja. Kad je riječ o Borićevcu, gdje su uz državne počasti na Dabinu vrhu pokopana tijela ubijenih 24 Ivezića, živući mještani, među njima i zadnja iz obitelji Ivezića, Marija Bebić s Lošinja, te nekadašnji novinar “Vjesnika” i nakladnik Josip Pavičić svetom će se misom zadušnicom, odvojeni od udruga i savitljive državne kičme, sjetiti žrtava kanibalskoga iživljavanja četnika Đoke Jovanića, Titova narodnoga heroja, i drugih četnika jugozapadne Like 27. srpnja 1941. Onih koji su zločinom nad Hrvatima postali poznati hrvatomrzitelji što su živo tijelo svećenika Gospodnetića pred sirotom majkom “okrenuli na ražnju”. T

15 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Stipe
  #1 Stipe 15 srpnja, 2020, 14:41

  Dosta je Hrvatima i prekodunavskih cigana, a kamoli još onih iz čergi. Srbski su u opanci i sa šajkaču na glavi, a ovi što bi tri ministarstva odjedared, to je poseban ološ kradljivaca, uvlakača i penjača. Držite se jedni i drugi komunalnih firmi za prikupljanje smeća!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Republika hrvatsko-srpska
  #2 Republika hrvatsko-srpska 15 srpnja, 2020, 10:43

  Kao üto su 1963. u zajedničkoj otadžbini jugosloviji u Novom sadu potpisali tekst Deklaracije o književnom srpsko-srbijanskom i pokatkad hrvatskosrpskom jeziku, četnici Draže Mihailović opet su na pragu srpske pobede, ma kako se zvala državna (pa)tvorevina Andrije Pljenkovića, briselskoga faraona. Republika Hrvatska bit će i srbijanska, uz mrskoga Pupavca i drugoga Miloševića Borislava.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. #3 "Šta se ono na Dinari sjaji..." 14 srpnja, 2020, 13:25

  Ne zaboravite i oca Milorada, kojem “suvo zlato Plenković” sve molitve ispunjava. Vjerojatno je i apsolutni pobjednik izbora 2020. iz Bruxellesa naučio onu stoletnu “Šta se ono na Dinari sjaji, vojvodina kokarda na glavi”, prelepu otadžbinsku pesmu iz zemlje Amerike, gde Servi predstavljaju relativnu većinu. Nastavak: “Nemoj mala da te ljube deca”, već ti čekaj mene mitraljesca. Ostaj mala gore kraj ovaca, a ja odoh preko Donjega Lapca…”

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ustaše, rušitelji vlaških bogomolja
  #4 Ustaše, rušitelji vlaških bogomolja 14 srpnja, 2020, 13:20

  Ipak se isprazne politikantske molitve spc i njihova Porfirijusa isplate. Na sve strane pronalaze se manastiri stari iz 14. stoleća, ili niču novi, poput onoga sv. Jovana u Jasenovcu, nastala voljom niškoga padobranca Jovana (Ćulidrka). navodnoga vladike pakračko-slavonskoga. A sada, zavetom o. Porfirija, čitamo latinično, i Nova Gradiška dobiva vlašku crkvu. Navodno, petu po redu, jer su ih od 14. stoleća uporno rušili ustaše…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Najstariji srbi, prije ameba, iza njih cigani
  #5 Najstariji srbi, prije ameba, iza njih cigani 14 srpnja, 2020, 13:14

  Čemu zamjerke (K)fantaziju? Ako se Servi (srbi) hvale da su na tuđim prostorima još prije ameba, da im hajdučko-četnička tzv. spc slavi upravo osam stoljeća (ne i 1800 godina, reče hrvatski arhiepiskop o. Aleksandar!), zašto ciganima ne priznati nazočnost u Hrvatskoj stotinjag godina manje od tzv. spc? Otud i sva njihova prava, svakako puno veća od onih hrvatskih.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. SENJSKA RUKA
  #6 SENJSKA RUKA 14 srpnja, 2020, 08:53

  Samo šamarajte Hrvatsku, žgadijo vlaška. Stići će vas naša ruka i u Srbiji. Za dom – spremni!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Uskok
  #7 Uskok 14 srpnja, 2020, 08:49

  Prava šteta što faraon Plenki ne računa više s vukovarsko-sisačkim i moslavačkim mlatimudanom i bogatašem Bošnjakovićem. Trebao ga je ostaviti uz Vladu, pa da on, koji je Btrodarcu ubrzao umiranje, bude Vladin govornik na istorijskim skupovima poput onoga u Srbu 27. srpnja ili 22. lipnja za Dan AFB-a u Brezovici. Tko li je toga dripca bez obraza i pameti stavio za ministra?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Zak
  #8 Zak 13 srpnja, 2020, 15:11

  Nacionalne manjine treba tretirati kao Drugi val korone i stvar napola riješena.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. PUPI
  #9 PUPI 11 srpnja, 2020, 21:13

  Jeste glupi vi hrvati,hrvatskom moraju vladati četnici i njihove sluge ili je neće biti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Žeravica
  #10 Žeravica 11 srpnja, 2020, 20:33

  Ako se dogodi da netko dobije ministarsko mjesto u Hrvatskoj Vladi od Četnika ili Cigana, anda neka budu spremni na posljedice. Neki će morati umrijeti u cipelama. Treba se početi primijenjivati srpska politika i kao i on ubijati neprijatelje svoga naroda. ŽAP!

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Kajtazi deklarisani ciganin četnik
  #11 Kajtazi deklarisani ciganin četnik 11 srpnja, 2020, 19:41

  Je li i taj prknar deklarisani četnik? Jebali mu stari ustaše emigranti kevu u čergi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. žrdina
  #12 žrdina 11 srpnja, 2020, 15:49

  Hrvateki si ni guzicu ne znaju obrisat bez tri prsta

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Anonimno
  #13 Anonimno 11 srpnja, 2020, 15:25

  Nije Plenković taj koji se plaća suhim zlatom,on je taj koji plaća(našim)suhim zlatom izajice i ubojice hrvatskog naroda.Hrvatski narode BUDI SPREMAN.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. žrdina
  #15 žrdina 10 srpnja, 2020, 18:08

  Na mjesto Bana, Čiča Draža

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code