PROMOCIJA U KAVANI JOCHAN FRANCK

PROMOCIJA U KAVANI JOCHAN FRANCK

23. ožujka, 2017.

 

Nakon promocije albuma “Score” održane 22. ožujka u londonskom “Paladiumu” svjetski poznati 2 Cellos 28. ožujka dolaze u Zagreb. Zagrebačka promocija će biti u kavani Jochan Fran na Trgu bana Jelačića.

Na albumu “Score”, 2CELLOS se predstavljaju s novim zvukom i stilom, svirajući najpopularnije melodije ikad napisane za klasike i suvremene filmove te televiziju. Album će pratiti i svjetska turneja koja počinje u srpnju 2017.
Luka i Stjepan ovoga puta više istražuju tradicionalni svijet zvuka. A u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se ovoga puta Londonski simfonijski orkestar (London Symphony Orchestra), predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smithom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nickom Patrickom (Elvis Presley/Royal Philharmonic Orchestra, Russell Watson, Il Divo, Plácido Domingo).

Album su najavili skladbom Medley iz popularnog serijala “Game of Thrones” (Igra prijestolja). Taj je spot baš kao i spot za pjesmu “Moon River” snimljen u Dubrovniku, dok je spot za treću pjesmu s albuma snimljen u pulskoj Areni te na Durmitoru.
Album uključuje skladbe iz poznatih filmova, primjerice: “My Heart Will Go On” iz Titanica, “For the Love of a Princess” iz Hrabrog srca, “May It Be” iz Gospodara prstenova, “Now We Are Free” iz Gladijatora, “Moon River” iz Doručka kod Tiffanyja…

Popis pjesama:
1. Game of Thrones Medley (Game of Thrones)
2. May it Be (Lord of the Rings)
3. For the Love of a Princess (Braveheart)
4. Love Story (Love Story)
5. Cinema Paradiso (Cinema Paradiso)
6. Moon River (Breakfast at Tiffany’s)
7. Love Theme from The Godfather (The Godfather)
8. My Heart Will Go On (Titanic)
9. Rain Man Theme (Rain Man)
10. Cavatina (Deer Hunter)
11. Malena (Malena)
12. Schindler’s List Main Theme (Schindler’s List)
13. Titles from Chariots of Fire (Chariots of Fire)
14. Now We are Free (Gladiator) T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code