U OŽUJKU KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA KAMP

U OŽUJKU KREĆE PRODAJA ULAZNICA ZA KAMP

4. ožujka, 2012.

terrano

Drugo izdanje festivala Terraneo, koje će se održati od 07.-09. kolovoza 2012. u Šibeniku obećava tri dana odlične glazbe i pet dana prekrasnog odmora, zabave i nezaboravnih iskustava. Sada je napokon spremno ono što su svi s nestrpljenjem iščekivali – potvrđen je prvi dio izvođača koji će nastupiti na festivalu Terraneo 2012. To naravno nije sve, ovaj popis tek je prvi dio onoga što možete očekivati u glazbenom dijelu programa; do ljeta slijede još dvije jednako uzbudljive ovakve najave, no sve u svoje vrijeme.

Za sada, izvođači koji su potvrdili nastup na festivalu Terraneo 2012. su:

THE XX
FRIENDLY FIRES
THE HORRORS
THE TING TINGS
THE NOTWIST
DIGITALISM
SWANS
ANNA CALVI
THE VERY BEST
FUTURE ISLANDS
ELEMENTAL
DJEČACI
GOLEM
GATUZO

Tekstove o izvođačima možete pronaći u drugom dokumentu u privitku.

EKOLOŠKI PROGRAM FESTIVALA TERRANEO 2012.
Ekološki program festivala Terraneo dijelimo u tri osnovne cjeline: Eko Akcije, Eko Art i Eko Smart!

Eko akcije odvijaju se za vrijeme trajanja festivala ali i tijekom cijele godine, prema mogućnostima organizacije. Prva akcija ovogodišnjeg izdanja festivala biti će akcija čišćenja tvrđave Sv. Nikole u Šibeniku koja će se održati krajem svibnja 2012. Akciju će provesti provjerena ekipa (vatrogasna postaja grada Šibenika, speleološko društvo DISKF Dinaridi i volonteri) koja je uvelike pomogla realizaciji prošlogodišnje akcije čišćenja buduće gradske plaže Banj u Šibeniku.

Eko Smart program odvija se za vrijeme trajanja festivala, a posvećen je edukaciji i razvijanju ekološke svijesti posjetitelja festivala. Bogat eko smart program obilovati će kreativnim radionicama, izložbama, predavanjima i filmskim projekcijama. Najboljim prošlogodišnjim radionicama, poput radionice proizvodnje prirodnih sapuna, izrade nakita od prirodnog i otpadnog materijala, kao i vježbama joge pridružiti će se neke nove radionice te zanimljiva predavanja i filmske projekcije.
U svojim programima nastojat ćemo ukazati na važnost promicanja ekoloških vrijednosti, kao i na važnost primjene principa ekologije u suvremenom životu.

Eko Art program festivala spaja umjetnost i ekologiju, a prošle godine bio je obilježen vrlo uspješnim natječejem te izložbom pod nazivom „Kap po kap“ koja je bila postavljena u centru Šibenika, i za vrijeme festivala na samoj lokaciji. Da podsjetimo, zadatak je bio izraditi plakat na temu uštede vode, a trebalo je izraziti globalni problem prevelike potrošnje vode, te hitnu potrebu za njenom racionalizacijom. Svi posjetitelji su imali priliku pogledati 16 najboljih plakata (od 109 pristigllih radova). U sklopu Eko Art programa i ove ćemo godine ponoviti koncept natječaja i izložbe, no s novom eko temom.

Što želimo postići ovim programima? Educirati, zabaviti, informirati i komunicirati!

ULAZNICE
U četvrtak, 1. ožujka 2012. u  prodaju su puštene  festivalske ulaznice po cijeni od 350kn. Broj ovih ulaznica je ograničen. Također, tijekom ožujka u prodaju kreću i ulaznice za kamp, a detaljne infomacije donosimo uskoro.

Prodajna mjesta na kojima možete kupiti svoj godišnji odmor ove godine su: Dirty Old Shopu (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa i Šešula bar u Šibeniku kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online na www.eventim.hr. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code