PROMOCIJA CRO LIFE MAGAZINA

PROMOCIJA CRO LIFE MAGAZINA

5. lipnja, 2015.

Ida Prester, Tomo in der Muhlen, sanja Muzaferija

Poput razvikanih svjetskih turističkih destinacija, Hrvatska je konačno dobila dvojezični, besplatni mjesečnik Cro LIFE, koji će prvi upoznati s događanjima u Hrvatskoj na mjesečnoj razini i to na jednom mjestu. Magazin namijenjen turistima i građanima Hrvatske predstavlja najbolje od nje, a iz broja u broj saznat ćemo zanimljivosti za koje možda nismo ni znali da krase Hrvatsku.

Promocija prvog broja u zagrebački je Velvet cafe privukla brojne znatiželjnike koji su htjeli prelistati čak 100 atraktivno uređenih stranica ovog mjesečnika. Ida Prester, Tomo in der Muhlen, Ranko Vučinić, Sanja Muzaferija i Stjepan Hundić svojim su prilozima oplemenili Cro LIFE.

Prvi broj magazina koji prati sva aktualna hrvatska događanja, modu, sport, gastro, film, izložbe, kazališta i drugo među prvima su pročitali Loredana i Tomislav Bahorić, Lana Pavić, Martina Podgorski, Danijela Gajski i Ana Petričić Gojanović te brojni drugi znatiželjnici.

Magazin Cro LIFE početkom mjeseca dostupan je u vodećim hotelima, hostelima, uredima turističkih zajednica, noćnim klubovima, café barovima i restoranima. On line magazin dostupan je i na web adresi www.crolife.hr, dok se sva događanja mogu pratiti i na Facebook stranici. T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code