PROJEKT ZA STUDENTE PODUZETNIKE

PROJEKT ZA STUDENTE PODUZETNIKE

13. prosinca, 2015.

PoP_BP natjecanje
Studenti često imaju briljantne ideje ali nisu sigurni kako i odakle krenuti. Razvojna agencija ima relevantna znanja i iskustvo te može pomoći u ostvarenju cilja – postati uspješan poduzetnik. Pozivaju se studenti da se prijave na studentsko natjecanje u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) – promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području grada Zagreba. Prijave su otvorene do 14. siječnja 2016., detaljne informacije o otvorenom natječaju potražite na web stranici www.raza.hr .
Projekt je namijenjen studentima na području gradu Zagrebu s ciljem poticanja inovativnog poduzetništva, širenja poduzetničke kulture te poboljšanje obrazovanja usmjerenog na poduzetništvo.
Nakon prikupljenih prijava mentorski tim će evaluirati i odabrati timove koji nastavljaju s natjecanjem. Odabrani timovi nastavljaju razvoj svojih poslovnih planova uz mentorsku podršku, a najboljim timovima su namijenjene nagrade:
Napredna edukacija za stjecanje poduzetničkih vještina u protuvrijednosti od 8 000 kn
Najbolji tim će dobiti mogućnost predinkubacije u Tehnološkom parku Zagreb koja uključuje radni prostor te usluge poslovnog savjetovanja, mentorstva, umrežavanja i edukacije u periodu od 6 mjeseci, protuvrijednost nagrade iznosi 15 000 kn
Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet u suradnji sa SEECEL-om.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Više informacija o projektu i uvjetima natječaja potražite na www.raza.hr .T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code