PROGLAŠEN ISKLJUČIVI GOSPODARSKI POJAS 

PROGLAŠEN ISKLJUČIVI GOSPODARSKI POJAS 

22. rujna, 2019.

 

U subotu 21. rujna 2019. godine u 17:10 sati na crti isključivog gospodarskog pojasa u organizaciji Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta u NARODNOJ AKCIJI proglašen je Isključivi gospodarski pojas hrvatske države (IGP), prema Konvenciji UN-a o pravu mora iz 1982. godine, čime je ostvaren državni suverenitet na još toliko Jadranskog mora kolikoga sada imamo. Uz nazočnost oko 200 hrvatskih domoljuba prof. Zvonimir Šeparović proglasio je Isključivi gospodarski pojas hrvatske države u ime hrvatskog naroda, kada je i pročitana Deklaracija o  proglašenju Isključivog gospodarskog pojasa  (IGP) na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, a admiral Davor Domazet-Lošo bacio je u more ploču od posebnog nehrđajućeg metala izgrađenu u hrvatskom zagorju s Deklaracijom i koordinatama kao dokaz sadašnjem i budućim hrvatskim naraštajima.

Navedena Deklaracija o proglašenju Isključivog gospodarskog pojasa  (IGP) na hrvatskom dijeli Jadranskog mora biti će dostavljena UN-ovim i EU institucijama.

 

Zadar, 22. rujna 2019. godine T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Bravo, profesore!
  #1 Bravo, profesore! 22 rujna, 2019, 20:22

  Pozdrav prof. Separovic i supruzi Branki, istinskim hrvatskim domoljubima. Anemicni ionako odbrojava dane, a s njim i drug ratni zlocinac pupavac. ZDS!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 22 rujna, 2019, 19:56

  Svaka im čast,no slaba korist od toga kada se vlada odnarodila i rade na svemu da se vratimo na staro a to je,pod srbijanskog gazdu a HDZ je pod dirigentskom palicom Pupija kao neprijateljskog izaslanika koji sa Plenkijem radi punom parom Što kasnije narod progleda to če biti teže .PRO PATRIA PARATUS !

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code