NAJNOVIJE NA PORTALU

PRLJAVCI NAJAVILI I DRUGI KONCERT U ARENI 

PRLJAVCI NAJAVILI I DRUGI KONCERT U ARENI 

3. rujna, 2019.

 

 

Prljavo kazalište rasprodao je najveću hrvatsku koncertu dvoranu Arenu Zagreb čak mjesec i pol dana prije, stoga će osim 18. listopada pred zagrebačkom publikom nastupiti i dan poslije, 19. listopada. Ovakav interes za njihovim nastupima ne čudi jer su Prljavci prošle godine svoju veliku okruglu godišnjicu, 40 godina postojanja, proslavili na stadionu u Kranjčevićevoj pred 35.000 ljudi. Koncertni spektakl benda koji se podjednako dobro snalazi na otvorenim i u zatvorenim koncertnim prostorima očito se mnogima urezao u pamćenje pa je najavljeni dvodnevni rock događaj s prvim danima jeseni sjajna repriza koja se ne smije propustiti. Koncertom na 4. Slavonija festu CMC 200 u Slavonskom Brodu dokazali su da su u vrhunskoj formi stoga nas očekuje pravi spektakl i u Areni Zagreb.
Na veliki koncert u Kranjčevićevoj, HRT je svojeg gledatelje podsjetio prošli petak 31. kolovoza kad je prikazan 1. dio koncerta, a u petak 6. rujna prikazat će drugi dio. Snimka koncerta našla se i na njihovom prvom Blu-ray izdanju „XL World Tour Finale, stadion Zagreb“ objavljenom prije nepuna četiri mjeseca. U svojoj 40 godina dugoj diskografskoj karijeri Prljavci su osim koncertnih albuma, kompilacija i video izdanja upisali i četrnaest studijskih albuma. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Maria Guadalupe
  #1 Maria Guadalupe 15 rujna, 2019, 17:01

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 4 rujna, 2019, 12:19

  DA LI JE POTREBNO URGRNT KREDIT?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code