IGRALIŠTE U TRNSKOM NE IDE U ZAKUP

IGRALIŠTE U TRNSKOM NE IDE U ZAKUP

27. ožujka, 2012.

zg-trnsko-igralite

“Igralište u Trnskom”  namijenjenoje  građanima i tako će i ostat”-i, poručio je u utorak 27. ožujka zagrebački gradonačelnik Milan Bandić naglasivši da se ni jedna javna površina u gradu neće uređivati ni mijenjati bez konzultacije i suradnje s građanima putem mjesnih odbora i gradskih četvrti.

Gradonačelnikova je to reakcija na informaciju da se igralište na adresi Trnsko 37 – 38 daje u zakup. Ispričao se okupljenim građanima zbog, kako je rekao, nepodopštine u koju nije bio upućen. Proceduru je, naime, provodio Ured za obrazovanje, kulturu i šport.

“ Ugovor o zakupu još je na putu do mene i sigurno ga neću potpisati” – zaključio je, a na licu mjesta, nakon razgovora s predsjedncom i članovima Mjesnog odbora Trnsko te građanima, dogovoreno je da će se rasvjeta igrališta spojiti na javnu rasvjetu tako da uvijek bude u funkciji.

Osim gradonačelnika i novinara, jutarnjem susretu na igralištu Trnsko prisustvovali su: pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, predsjednik GČ Novi Zagreb – zapad Jadranko Baturić, predsjednica MO Trnsko Ermina Hatipović Galovac i vijećnica Janja Mitić.T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code