PRIZNANJE PUMAMA INICIRAO KOLUMNIST PORTALA „TJEDNO“

PRIZNANJE PUMAMA INICIRAO KOLUMNIST PORTALA „TJEDNO“

28. studenoga, 2021.

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz hrvatskog obrambenog Domovinskog rata dodijelila je priznanje – „Junak hrvatskog Domovinskog rata“ – 7. gardijskoj brigadi „Puma“ – za niz zasluga i podviga u stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države.

Riječ je o slavnim pripadnicima ratne elitne hrvatske brigade, koji su među ostalim u vrijeme Vojno-redarstvene operacije Oluja95.  prvi ušli u Knin, što je puno značilo za slobodu i povijest hrvatskoga naroda, a što je bila i kruna pobjeda Hrvatske vojske.

Na taj način Udruge iz Domovinskog rata žele se skromno i jednostavno zahvaliti ovoj legendarnoj brigadi i njihovim zapovjednicima te im odati dužno poštovanje, poglavito za žrtve koje su imali u vrijeme velikosrpske agresije.

„Pume“ su, što je iznimno važno, zalog za budućnost i prosperitet varaždinskog kraja i države, a to se – ne zaboravlja.

Priznanje će im, i u povodu 30. obljetnice od početka Domovinskog rata, biti uručeno 15. prosinca 2021. u Varaždinskoj županiji.

Inače, ovo priznanje prvi je (posthumno) primio prvi hrvatski predsjednik i vojskovođa dr. Franjo Tuđman.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRAO-MARXISTA
  #1 FRAO-MARXISTA 4 prosinca, 2021, 17:01

  MLADEN PAVKOVIĆ JE STEPINČEVSKI IZDANAK HOMO EREKTUSA IZ DINARSKIH DILUVIJA.
  KADA SE GOD POJAVI OVAKAV NEUKI ,ANTI DRUŠTVENI ,ANTISOCIJALINI HOMO-EREKTUS ,IZ NAŠIH DINARSKO-STEPINČEVSKIH DILUVIJA, PA POJAM DRUŠTVENIH ODNOSA ZAMIŠLJA I DEFINIRA KAO ČOPORSKU-ALAŠU POSLUŠNIH BIĆA KOJI IDU ZA SVOJIM VOĐOM , ZA TAKOZVANIM OVOZEMALJSKIM ,OVOVREMENIM VOĐOM KOJEM JE ZLOČINAČKA, KRVOLOČNA CRKVA NAKLONJENA( PO UZORU NA ISUSA – EVANĐELJE PO METEJU) ,KOJI JE UVJEK PUN MRŽNJE PREMA SVEMU ONOM ŠTO NIJE KLERIKALNO-KLASNO-KASTINSKI ,PA SU ZA NJEGA UVJEK BOJGOHULNI SVI ONI KOJI NE MISLE TAKO ,PA TREBA MAČEM I RASPELOM,ALI I PATRICAMA OKO VRATA ,ONAKO STEPUINČEVSKI, POSLATI KROZ DIMNJAK ILI ,DA UPOTRBIM ONU VOLTEROVU ,TIČUĆI SE BARTOLOMEJSKE NOĆI,=KOLJI ,RASJECAJ I BACAJ KROZ PROZOR NA ULICU.=
  NEVJEROJTNO DA SE TAJ DUH I NAUM I DANAS AKTIVIRA ,ODNOSNO AKTIVNO ŽIVI I PROPOVJEDA ,POD OKRILJEM ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA ,A KOJEG ONAKO BARTOLOMEJSKI PRENOSE OVI ZATUCANI FRATRI ,A JOŠ JUČER ,POVIJESNO NIJE TO BILO DAVNO,VEĆ SMO IMALI JEDNOG BARTOLOMEJSKOG KRVNIKA KAPTOLSKOG EGZARHA ,STEPINCA ,KOJI JE NA OVIM PROSTORIMA OSTAVIO TRAGOVE BARRTOLOMEJSKE NOĆI U HRVATSKOJ. PA OVA NEUKA I PRIJE SVEGA ANAKRONA RAZMIŠLJANJA ,ILI FALETANJA ,STEPINČEVIH KATOLIKA KAO ŠTO JE NAŠ MLADEN NIJE NIŠTA DRUGO NEGO NASTOJANJE ZLOČINAČKE CRKVE DA SE OŽIVI DUH MRŽNJE I PODJELA HRAVTSKOG NARODA ,NA ONE NAŠE I NJIHOVE KOJE TREBA POSLATI ,ILI PREKO GRANICE ILI KROZ DIMNJAK. JER KRŠĆANSKI ,KLERIKALNI ,STEPINČEVSKI DUH JE VEĆ DOBRANO SE PREDICIRAO NA OVIM IZBORIMA ,GDJE JE HRAVTSKI NAROD IZABRAO ŠOVINIZAM KAO DUHOVNO PONAŠANJE, A ONO DRUŠTVENO ,KALSNO-ROBOVSKI PROIZVODNI ODNOS.
  DAKLE, HRVATSKI GARAĐANI KOJI IMAJU DRUGAČIJE VIĐENEJ NAŠE PERSPEKTIVE ,U DUHU NOVE PLANETRANE TEHNIKE I ITEHNOLOGIJE MORAJU JAVANO ,GLASNO URLIKNUTI DA NAM SE OVIM NOVIM IZBORIMA OPET UVLAČI POŠAST STEPINČEVOG DUHA I NAUMA,KOJI NAS NAJBOLJE PODSJEĆA NA OKTROIRANU PREDSJEDNICUU KOJA SE VEĆ ,U SVOM DJELOVANJU PREDICRALA KAO PRAVA KATOLIKINJA STEPINČEVSKOG KODA.
  O TOME JE ,NA JEDNOM PORTALU PISAO I NAŠ ZASTUPNIK KOJI JE TO REALNO DOŽIVIO U RAZGOVORU SA NJOM.
  IZLJEV MRŽNJE U PISNOJ FORM KOD NAŠEG PAVKOVIĆA , BEZ IKAKVIH ARGUMENATA, A TREBA SIGURNO KONSTATITRATI DA SE POJAVLJUJU I NEKI FRATARI, OSKUDNOG DRUŠTVENOG KOMUNICIRANJA ,A NIKAKVOG ZNANJA OSIM VJERSKOG, DOGMATSKOG ISIJAVANJA MRŽNJE PREMA SVEMU ŠTO JE DRUGO I DRUGAČIJE .ANALOGNO UZEVŠI BI SE MOGLO IMENOVATI NAŠEG POŠTOVANOG, ALI DOBRO ISTRENIRANOG ,MLADENA PAVKOVIĆA ,DOBRO ISTRENIRANIM PRONOSITELEJM APSOLUTNE MRŽNJE . JER U TAKVU ŠKOLU CRKVA PRIMA DJECU KOJA NISU OSJETILA NIKAVU LJUDSKU I DRUŠVENU OSJETILNOST ,PA SE OD TAKVE DJECE STVARAJU MONSTRUMI,SPODOBE ,ANTROPIDI KATOLIČKE ZATUCANOSTI KOJI NEMAJU NIKAKVIH LJUDSKIH NI DRUŠTVENIH MJERILA VRIJEDNOSTI . TAMO DOLAZE DJECA KOJA NISU ZNALA OPRATI RUKE NITI LJUDSKI OBJEDOVATI, JER SE REGRUTIRAJU IZ MASOVNE RODNE POPULACIJE GDJE JE OSKUDNOST CIVILIZACIJSKE I LJUDSKE TEKOVINE NA NAJNIŽEM STUPNJU UPOTREBNIH VRIJEDNOSTI. PA SE NJIHOV ODGOJ NE UZIMA KAO UČENJE MISLITI,REKAO BI HEGEL, NEGO TRENIRANJE PRIGRABI ILI PRISVOJI ,ILI TOTALNO LOBOTOMIRANJE LJUDSKE SVIJESTI ZA ODREĐENU FUNKCIJU POSLUŠNOSTI I VJERNOSTI GOSPODARU. NADALJE, TAKVE SPODOBE SE NE MOŽE NAZVATI LJUDIMA U HEGELOVSKOM POIMANJU ČOVJEKA. ONE SU UVJEK I SAMO U SLUŽBI SVOJIH GOSPODARA RADI PRENOŠENJA I ŠIRENJA TAKVIH KLIŠEJA NA OSTALE KOJE GOSPODAR OZNAČI I IMENUJE DA TAKVI TREBAJU POSTATI. JER PRENOŠENJE TIH LOBOTOMSKIH KLIŠEJA, NA ONE KOJI SU VOLJNI SLUŠATI NJIH SE UZIMA KAO SEBI RAVNIMA, ODNOSNO, DOBRIM SLJEDBENICIMA I POSLUŠNICIMA ,A ONI KOJI SU PROTIV TOGA ,TAKVOJ SPODOBI ,NAŠEM MLADENU , SU NEPRIJATELJI, JER SU DRUGI I DRUGAČIJI ,A ON SAM NE ZNA DA TAKVIH IMA I BIVAJU .
  I KADA SE TO BIĆE, SPODOBA KAO OVAJ NAŠ GORE PAVKOVIĆ, POJAVI , NEMA OSOBINE ČOVJEKA ,HEGELOVSKOG POIMANJA, PA NJEGOVE IZLJEVE MRŽNJE TREBA UZETI U SMISLU POIMANJA ANTROPOIDNE KATOLIČKE SPODOBE, NAJSLIČNIJE ONOM HOMO EREKTUSU IZ GEOLOŠKOG RAZDOBLJA DILUVIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code