PRAVAŠI ZAJEDNO IDU U VUKOVAR

PRAVAŠI ZAJEDNO IDU U VUKOVAR

17. studenoga, 2016.

vukovar

Hrvatska stranka prava, Autohtona – Hrvatska stranka prava i Hrvatska čista stranka prava zajedno će 18. studenoga na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i Škabrnje odati počast svim poginulim braniteljima i žrtvama. Hrvatski Vukovar simbol je otpora srpskog agresiji i jedan od simbola žrtve za slobodu i nezavisnost Hrvatske, dok je masakr u Škabrnji pokazatelj zla srbočetničke agresije.

Žrtve koje su dali Vukovar i Škabrnja, među kojima su mnogobrojni bojovnici HOS-a, obvezuju nas da ustrajemo i sačuvamo nezavisnu Hrvatsku državu za koju su oni položili živote. Hrvatska je danas ugrožena kao i 1991. godine jer je razorena gospodarski, a slavoserbi ponovo traže novog gospodara.

Pravašice i Pravaši pozivamo vas da u koloni sjećanja budemo zajedno u Vukovaru i u Škabrnji jer Hrvatskoj nasušno treba zajedništvo domovinske i iseljene Hrvatske u zaštiti njenog suvereniteta. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Saša Leopold
  #1 Saša Leopold 18 studenoga, 2016, 18:04

  Ako ti je jedini cilj U životu pljuvati i vrijeđati, to je ipak tvoj izbor i U konačnici tvoj grijeh. Lijepo što si priznao da su partizansko-četničke horde počinile stravičan pokolj Hrvatskog naroda započevši svoj krvavi pir U svibnju 1945. pa ga nastavile preko 1991. godine sve do pobjedonosne Oluje.
  Izrazito je ružno vrijeđati žrtve, bilo čije. Tako me naučiše i majka i otac, te ostali pređi. Ti si Frano s obzirom kako se izražavaš po ovom portalu najvjerojatnije siroče s Kozare, koje ostaviše vrli otac i mati da tada davno mogu što brže pobjeći.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 18 studenoga, 2016, 02:11

  PRAVAŠI, I VI SVI DRUGI STEPINČEVSKI SLJEDBENICI ,U POHDU U VUKOVAR,UZMITE SLIKU STEPINCA TUĐMANA,LUBURIĆA I KUHARIĆA.OKITITE SE PATRICAMA I RASPELIMA I PONOVNO NAM DOČARAJTE NOVI BLAJBURG U KOJEM STE OD ,POTOMA BRADATI SVETOSAVSKIH SPODBA ,KOJIH JE BILO 3O HILJADA U MARIBORU 1945 GODINE I ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,TAKOZVANOJU HUDOJ JAMI I NIJEDAN SE NIJE VRATIO ,PA SU NJIHOVI POTOMCI AMANETSKI SLJEDNICI KRVOLOČNOG KRŠĆŠANSTVA SE S’VAMA NA VAŠ POTICAJ RATNIČKO-KRIŽARKI SUSRELI U VUKOVARU DA SE PONOVNO RAZRAČUNATE U VUKVARU GDJE STE IZGUBIL BITKU I DOŽIVJELI NOVI BLAJBURG S’VAŠIM PAJDAŠIMA,QUISLINZIMA,BRADOTO KRVOLOČNIM ČETNICIMA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code