“PRIJATELJSKI ZVUCI TAMBURICE” U SISKU

“PRIJATELJSKI ZVUCI TAMBURICE” U SISKU

4. lipnja, 2015.

Prijateljski zvucu tamburice Sisak-1

Posljednji koncert u sezoni 2015. ciklusa koncerata “Prijatelji za Prijatelje” Biskupijske zaklade “Fra Bonifacije Ivan Pavletić” održan je u utorak 2. lipnja u sisačkom Velikom Kaptolu. Pod nazivom „Prijateljski zvuci tamburice” nastupili su Tamburaški orkestar HRT-a pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda, te solisti Tihana Herceg Ivšić i Miroslav Živković.

Uz brojne prijatelje Zaklade koji su ispunili atrij, koncertu su nazočili sisački biskup Vlado Košić, kancelar Biskupije mons. Marko Cvitkušić i ravnatelj Zaklade dr. Domagoj Mosler koji je na početku i pozdravio okupljene zahvalivši im u svoje, ali i u ime svih stipendista.

Na kraju svim prijateljima Zaklade, izvođačima i organizatorima na velikom srcu i želji za pomoći zahvalili su biskup Košić i Tihana Herceg Ivšić.

U ovogodišnjoj koncertnoj sezoni za Zakladu su održana još dva koncerta. Na prvom koncertu u ciklusu pod nazivom „Prijatelji u zboru“ nastupili su HPD Danica iz Siska, HPD Slavulj iz Petrinje i Katedralni zbor Uzvišenja svetog Križa iz Siska, a na drugom „Klape za prijatelje“ nastupile su klape Kolapjani, Kolapjanke i Škrlet te ženski vokalni ansambli Lađarice i SiDone.

(SV) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code