PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE SONJE ZUBOVIĆ NA KINO PLATNU

PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE SONJE ZUBOVIĆ NA KINO PLATNU

12. rujna, 2017.

 

 

U ponedjeljak 18. rujna, u 19.30 sati, u dvorani Muller u kino Europa održat će se predstavljanje knjige pjesama Samo se vjetar smiješi književnice Sonje Zubović. O knjizi će govoriti književnik i kritičar Miroslav Mićanović, urednica Diana Kučinić i autorica Sonja Zubović. Stihove iz knjige kazivat će dramski umjetnik Robert Kurbaša.

Pjesme će se i prikazivati na velikom kinoplatnu, u likovnoj interpretaciji Tene Pezdevšek. To je još jedan novi oblik predstavljanja poezije, poticajan, kreativni pokušaj u komunikaciji između umjetničkog teksta i publike.

Sonja Zubović već nekoliko godina vodi projekt popularizacije poezije pod nazivom Poezija to go, što je njezin jedinstveni način predstavljanja poezije kako uživo tako i preko Facebook stranice koja okuplja pjesnike i ovodobnu publiku te ih dovodi na mjesta susreta na kojima se tad poezija čita i o njoj se govori.

Stoga ne iznenađuje i predstavljanje njezinih novih pjesama na kino platnu kao nadahnuta interpretacija koja spaja izgovorenu riječ, vizualni doživljaj i pozitivne osjećaje koje poezija budi. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code