BRAČ FILM FESTIVAL

BRAČ FILM FESTIVAL

1. kolovoza, 2018.

 

Od 8. do 10. kolovoza, Supetar na Braču postaje centar filmskih zbivanja na Jadranu. Stotine zaljubljenika u film moći će uživati u nekim od najintrigantijih naslova koji će se prikazati ove godine. I tu ne mislimo samo na velike domaće i strane filmove, već i one novih autora s obzirom na to da je ovogodišnji glavni program Brač film festivala u znaku debitanata na filmskoj sceni.
Brač Film Festival je mladi festival, ovo je četvrti BFF, a organizira ga i realizira internacionalna ekipa mladih filmaša i zaljubljenika u sedmu umjetnost, što ga ne sprječava da polako postaje jedan od najuspješnijih malih filmskih festivala na Jadranu. Tome definitivno pridonose nevjerojatne lokacije ljetnog kina u Supetru i spektakularne projekcije u amfiteatru Waterman Resorta.
Uz debitante će u Supetru će gostovati i Christopher Hampton, scenarist i redatelj koji je nagrađen Oscarom za najbolji adaptirani scenarij za film “Opasne veze”. Hampton će otvoriti festival i ostati na sva tri dana festivala.

Uz antiheroinu Aleksi Bergando koju Barbara Vekarić predstavlja filmom Aleksi, ovogodišnjem glavnom programu ispod zvijezda priključila se i drama francuskog redatelja Xaviera Legranda “Julien u sredini” te crno humorna drama Marka Kostića “Kozje uši”, obojici njihov previjanac i debitantski dugometražni rad.
Cijeli program obogaćen je dodatnim aktivnostima i izložbama, a moguće ga je pronaći na www.bracfilmfestival.hr.

Festival podržavaju Hrvatski audiovizualni centar, Grad Supetar i TZG Supetar. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code