PREDSTAVLJANJE KNJIGE “I SUPERMEN JE BIO NOVINAR”

PREDSTAVLJANJE KNJIGE “I SUPERMEN JE BIO NOVINAR”

6. srpnja, 2019.

 

Zagrebačko predstavljanje knjige priča “I Supermen je bio novinar” Dražena Stjepandića, održat će se u četvrtak 11. srpnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 4, s početkom od 19 sati. Nakladnik je Studio moderna iz Zagreba.

Knjigu će predstaviti: Zorica Radaković, Denis Kuljiš, Marko Bajto, Mario Šijan i autor Dražen Stjepandić. “I Supermen je bio novinar” je peta po redu objavljena knjiga Dražena Stjepandića, za ovu svoju prvu knjigu priča i prije nego je bila objavljna u Zadru je 2017. dobio Nagradu Goran Bujić – književnost u novinarstvu. Prvo predstavljanje knjige bilo je 7. srpnja u zadarskoj Gradskoj knjižnici.

O prvom predstavljanju zbirke priča “I Supermen je bio novinar” Zadarski list od 10. lipnja 2019. je u prigodnom članku citirao autora predgovora Nikolu Šimića Tonina: “Radi se u knjizi iz novinarskog života kakave kod nas još nije bilo. Knjigu stavljam z bok knjigama priča “Sarajevski marlboro” I Miljenka Jergovića i “Anđeo u ofsajdu” Zorana Ferića…”

Nekoliko priča iz knjige “I Supermen je bio novinar” eksluzivno je prvo objavljeno na portalu Tjedno, a neki tekstovi s ovoga portala kasnije su postali priče iz ove zbirke. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code