PREDSTAVLJANJE KNJIGE “I SUPERMEN JE BIO NOVINAR”

PREDSTAVLJANJE KNJIGE “I SUPERMEN JE BIO NOVINAR”

6. srpnja, 2019. 0 komentara

 

Zagrebačko predstavljanje knjige priča “I Supermen je bio novinar” Dražena Stjepandića, održat će se u četvrtak 11. srpnja u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 4, s početkom od 19 sati. Nakladnik je Studio moderna iz Zagreba.

Knjigu će predstaviti: Zorica Radaković, Denis Kuljiš, Marko Bajto, Mario Šijan i autor Dražen Stjepandić. “I Supermen je bio novinar” je peta po redu objavljena knjiga Dražena Stjepandića, za ovu svoju prvu knjigu priča i prije nego je bila objavljna u Zadru je 2017. dobio Nagradu Goran Bujić – književnost u novinarstvu. Prvo predstavljanje knjige bilo je 7. srpnja u zadarskoj Gradskoj knjižnici.

O prvom predstavljanju zbirke priča “I Supermen je bio novinar” Zadarski list od 10. lipnja 2019. je u prigodnom članku citirao autora predgovora Nikolu Šimića Tonina: “Radi se u knjizi iz novinarskog života kakave kod nas još nije bilo. Knjigu stavljam z bok knjigama priča “Sarajevski marlboro” I Miljenka Jergovića i “Anđeo u ofsajdu” Zorana Ferića…”

Nekoliko priča iz knjige “I Supermen je bio novinar” eksluzivno je prvo objavljeno na portalu Tjedno, a neki tekstovi s ovoga portala kasnije su postali priče iz ove zbirke. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<

*

code