NOVI VIDEO SPOT JURICE POPOVIĆA

NOVI VIDEO SPOT JURICE POPOVIĆA

17. svibnja, 2015.

Jurica-Popovic-9

Naslanjajući se na elektronsko ritmiziranje i etno pasaže, uz melankoličnu “clean” gitaru, nastojao sam dati vlastito viđenje poznatog bakroreza „Melankolija”, djela jednog od najvećih predstavnika renesanse Albrechta Dürera, koji me dojmio svojim porukama iz drugog, za mnoge, skrivenog plana. To su kod njega uglavnom bili razni simboli kroz koje je on komunicirao kako s promatračima, tako i sa samim sobom.
Na taj način i ja nastojim kroz skladbe s ovog albuma Lunar slično djelovati i poslati kroz njih poruke mojih promišljanja, koja  uvijek nastojim intonirati pozitivnim i harmoničnim ozračjem. Nadam da će samo slušanje skladbi bolje dočarati ideju vodilju.

Da bi dobili nešto potpuno drugačije, kad je u pitanju video, stupili smo u kontakt s francuskim umjetnikom Jeremie Brunet-om koji radi fraktalne 3-D animacije. Zahvaljujući njegovom umijeću dobili smo svjetsku razinu videa za ovu pjesmu. “-rekao je Jurica Popović o snimanju novog videa s instrumentalnog albuma “Lunar”.

Malenkolija je drugi video singl s instrumentalnog albuma “Lunar”, a po svojoj prilici negdje deseti video spot po skladbama Jurice Popovića, životnog partnera Matije Vuice snimljen posljednjih godina.

link za video:

https://youtu.be/-I7S6QwBdcw T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code