PREDAVANJE DARIJA KORDIĆA NISU PREKINULI STUDENTI NEGO RADNIČKA FRONTA

PREDAVANJE DARIJA KORDIĆA NISU PREKINULI STUDENTI NEGO RADNIČKA FRONTA

7. travnja, 2019.

 

Aktivisti Radničke fronte, pročitaš i sve ti je jasno. Pogledaš ime novinara i prezime, još jasnije, pogledaš novinu iz koje je i za koju je, jasno da jasnije biti ne može. (Slobodna Dalmacija – po narodski u ovo danas vrijeme – Slobodanka.)

Što je Kordić učinio da bude proglašen ratnim zločincem koji je ubijao djecu u Ahmićima?” Sud je utvrdio da je svojom prisutnošću dao političku potporu Blaškiću na sastanku gdje je Blaškić izdao zapovjed za pokolj u Ahmicima. A Blaškić kasnije oslobođen.” – napisao je Luka Mišetić na svom Twiter profilu reagirajući na članak Novog lista

Napisao: Nikola Šimić Tonin

Poštovani radi potpune istine, i medijskog linča na Darija Kordića, molim objavite i ovo, svojevrsni Demanti tekstu Borisa Pavelića: Neprihvatljivo je da ratni zločinac Kordić javno govori o bogu, (za nas koji vjerujemo u Boga, Bog se piše velikim slovom), objavljeno u Zadarskom listu, od četvrtka 4. 4. 2019., str., 19.

Aktivisti Radničke fronte, pročitaš i sve ti je jasno. Pogledaš ime novinara i prezime, još jasnije, pogledaš novinu iz koje je i za koju je, jasno da jasnije biti ne može. (Slobodna Dalmacija – po narodski u ovo danas vrijeme – Slobodanka.)

Heroj, a ne zločinac

U Središnjoj Bosni Armija BiH je ubila 1051civila, 400 odsječenih glava Hrvata, nitko nije odgovarao za ovakve monstruozne zločine, pametnome dosta. Za Hrvate Srednje Bosne Dario Kordić je Heroj. O zločinima mudžahedina se šuti kao da ih nije ni bilo, o Ahmićima govore oni koji blage veze nemaju o ratu u Srednjoj Bosni. Pogledajte dokumentirane knjige Višnje Starješine: „Vježbe u laboratoriju Balkan: Rat i mirovni proces 1991-1995.“; „Haaška formula: Pioniri međunarodne pravde“ – govori o političkim i obavještajnim labirintima nastanka Haaškoga suda, pokazuje kako se kroz njegove prve procese gradila politički upravljana i duboko nepravedna međunarodna pravda, uz Hrvate iz Lašvanske doline u BiH kao pokusne kuniće. I treća knjiga: „Hrvati pod KOS-ovim krilom: Završni račun Haaškog suda”., i onda donosite zaključke. Ne želim ići iznad struke, pa dajem riječ struci.

Nema dokaza

Što je Kordić učinio da bude proglašen ratnim zločincem koji je ubijao djecu u Ahmićima?” Sud je utvrdio da je svojom prisutnošću dao političku potporu Blaškiću na sastanku gdje je Blaškić izdao zapovjed za pokolj u Ahmicima. A Blaškić kasnije oslobođen.” – napisao je Luka Mišetić na svom Twiter profilu reagirajući na članak Novog lista.

Ispod objave razvila se podulja rasprava.

Za Kordića nisu navedeni dokazi da je ikad naredio klanje i paljenje.

Odgovarajući na jedan od komentara, Mišetić je napisao:

Dobro sam upoznat sa presudom žalbenog vijeća. Usporedite to sa prvostupanskom gdje je Kordić dao “potporu” Blaškićevoj zločinačkoj zapovjedi. Kad je Blaškiću ukinuta, Kordić je postao kriv jer je dao potporu nepoznatnom “nekome” iako je prvostupanjsko utvrdilo da zapovjednici poput Ljubičića su mogli na svoju ruku izdati zločinačke zapovjedi. Ostaje nejasno: kako je mogla zločinačka zapovijed ići bez potpore odgovornog vojnog zapovjednika Blaškića, a ne bez predsjednika HDZ Kordića?”

O Zločinu u Ahmićima napisao sam i roman: Engleski okvir za Ahmićku sliku; dostupan u svim knjižnicama u RH i šire i kao E. – knjiga. Nitko taj roman nije napao. Predstavio sam ga i u prepunoj Skenderiji u Sarajevu. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Emil
  #1 Emil 10 travnja, 2019, 07:37

  Uz marka frontasa, vidi se i maja sjever, ratna velika hrvatica, reporterka hrt i prodavacica medjunozne futrole za bojovnike HVa. Bas lepo mirnodopsko drustvance

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Marko Isprdak
  #2 Marko Isprdak 9 travnja, 2019, 15:09

  Tko je ta radnicka fronta. U prvom planu navodnoga prosvjeda o kinu “Europi”, vidi se marko, isprdak nekadasnjega sekretara zo sdp, pok. srijemca, vrsnoga politanaliticara pok. “Vjesnika” i novinara “Arene”, te vidoviceva ambasdora u makedoniji, kasnijega tumaca vanjske politike na lokalnom radiju. Spomenuti isprdak marko junaci se po svim prosvjednim okupljanjima u metropoli u kojima se ne zna ni zasto ni zbog cega klosari protestvuju, dokazujuci da njegova, Zikina dinastija, nije nimalo domoljubno raspolozena spram ove hrvatske drzave. U drugi sisacki zibelski neboder, u kojem je obitelj naslijedila stan, marko donosi novosti lenjinskih metoda anarhisticke klasne borbe, a udovica mati se pribojava mogucih posljedica. Ne od drzavne vlasti, nego od slucajnih “revolucionara”. Stani,anarho isprdce…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. saša leopold
  #3 saša leopold 8 travnja, 2019, 20:54

  Sud je utvrdio – to jest izveo zaključak odnosno konstrukciju da je Dario Kordić izdao tamo neku zapovijed, tamo nekome – ne utvrđenom i to izvan jasne, vojne linije zapovijedanja. Vjerovatno na osnovu gledanja u čarobnu kuglu, ili pod utjecajem alkoholnih ili drugih halucinogenih isparavanja. Ili je to učinio po političkom diktatu engleza.
  Dario Kordić po dokazima u spisu famoznom sastanku nije ni nazočio, ali to ionako nije važno………

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Nikola Šimić Tonin
  #4 Nikola Šimić Tonin 8 travnja, 2019, 17:06

  Raspitam se o novinaru, kad ono prvotno “ekstremna desnica” pripremam za ponoviti par njegovih novinskih bisera iz tog “krajnje desnoga djelovanja”, a ono danas zanijelo ga skroz u lijevo… džah vako, džah nako što bih u BiH rekli, kako vjetar puše – “moralna novinarska vertikala”

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code