POZIVAMO VLADU DA POČNE RADITI ZA GRAĐANE

POZIVAMO VLADU DA POČNE RADITI ZA GRAĐANE

4. travnja, 2017.

 

Ne možemo im vjerovati, jer sad je razvidna istina, da nisu, ali baš ništa napravili za branitelje, za pokradeni, zbunjeni narod. I dalje je istina da nisu riješili u cijelosti „švicarce“ nisu riješili, valutnu klauzulu, nisu niti pokušali riješti – poboljšati Ovršni zakon, barem uvesti moratorij, nisu počeli rješavati statuse naših dragih branitelja, koji strpljivo trpe nepravdu s ostalim građanima. Da je važna velika privatna kompanija, da važna je, ali nije važnija od 300 000 građana, OPG, malih i srednjih poduzeća

Napisao: Šefik Orlić, predsjednik HBPS-a

S istinom i domovinom, uvijek ste na ispravnom putu, koji nije potpuno ravan, niti popločan lijepim šarenim reklamama što nam i zamagljuju, što istinu žele prikazati većom nego je moguće. Zašto nije moguće istinu pokazati većom ili je uopće pokazati onako kako nekome odgovara? Odgovor je potpuno prirodan kao i sama istina, jer ona ima iste osobine kao voda. Malo ste zatečeni, kako istina i voda, pa tako jer su obje izvor i održanja života, a pri toj usporedbi je istina doista kao voda, uvijek negdje procuri. Zato je istina pravi izbor i put, naporan, dugotrajan, uporan, ali je siguran jer na kraju uvijek izaziva zadovoljstvo onome tko je odmah bez ustezanja na samom početku prihvatio istinu i cijenio domovinu. Bez lažnih osjećaja pobjede tipa, jesam vam rekao, znao sam i tome slično. Ne to nije istina, to je cinizam i osveta. To znaju mnogi branitelji i njihove obitelji.

Branitelji nisu uvaženi i cijenjeni

Znaju jer dugo osjećaju da je njihova istina zametnuta, kao što su oni sami postali građani drugog reda, jer su se nametnuli lažni propovjednici istine, oni koji neznaju da je istina isto što i voda, samo je pitanje koliko je moguće dugo se nositi s istinom da oni koji tvrde da su iskreni domoljubi, ubijaju svaku istinu pa i onu da će se uvjeti života popraviti, a branitelji biti uvaženi i cijenjeni. Ne možemo im vjerovati, jer sad je razvidna istina, da nisu, ali baš ništa napravili za branitelje, za pokradeni, zbunjeni narod. I dalje je istina da nisu riješili u cijelosti „švicarce“ nisu riješili, valutnu klauzulu, nisu niti pokušali riješti – poboljšati Ovršni zakon, barem uvesti moratorij, nisu počeli rješavati statuse naših dragih branitelja, koji strpljivo trpe nepravdu s ostalim građanima. Da je važna velika privatna kompanija, da važna je, ali nije važnija od 300 000 građana, OPG, malih i srednjih poduzeća. Pozivamo Vladu Republike Hrvatske, počnite radi posao za ljude, vlastite građane, među njima i branitelje.

Nepošten odnos

Oslobodite račune, blokirane, pokrenite izmjene Ovršnog zakona. Ovo je jednostavno istinito, neodrživo stanje, za koje netko misli da je dobro zapetljao, ali istina će doći, procurit će kao voda, istina o privatnoj firmi i državi koja je to sve omogućila, a vidjet će se i istina odnosa naspram građana koji se muče, trgaju, pretaču i čak ubijaju kada im ponestane konačne vjere. Nemoguće je raditi ovrhu, držeći zavezane noge ili ruke, blokirati do te mjere da se ne može do postojećih sredstava, a stvarati – gomilati nova zaduženja. To je nepošten odnos, to nije istinsko rješavanje problema, to je ponovno istina da je država zakazala.

ISTINA I DOMOVINA! T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. hrvtaski posavac
  #1 hrvtaski posavac 12 travnja, 2017, 19:21

  Šta ti možeš Sisačkom vodovodu, kad nemaju stručnjake. Oni su uvijek upravo a ti im dokažeš da nisu. Pa nemaju
  badava referenta za OVRHE Miljenka francetića. A o inteligenciji Srđana marića, generalca firme da i ne govorimo.
  To je kadar kao i Momir Gaćeša, koji je digao ruku za K IKIĆ ku. Drži ih kaj kap vode na dlanu, a nemaju pojma o poštenom poslovanju prema kupcima. Todorić je za njih NULA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Kunta Kinte
  #2 Kunta Kinte 7 travnja, 2017, 19:14

  Nažalost, ljudi koji upravljaju našom državom nisu sudjelovali u domovinskom ratu.
  Rusi su preuzeli sve države bivše Jugoslavije.
  Povijest se ponavlja!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Black Jack
  #3 Black Jack 4 travnja, 2017, 23:51

  Ne nasjedajte medijskim napisima da To Do Rich propada!
  Ovo je SPIN,, tj. radi se o privatizaciji 3.0!
  Novce je To Do rich izvukao t esu kod broza u Indoneziji i sada vjerovnici od kojih je uzeo pare preuzimaju koncern!

  Društvo Ajvar sereš uhitii kao i aktere Gregurić.Mesić. To Do Rich i strpati u rementinac!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Black Jack
  #4 Black Jack 4 travnja, 2017, 23:41

  Kada su udbaši po nalogu Tita morali iz društvenih poduzeće izvući što više novaca krenulo je nizbrdo kao sada kada za tita – to do richa sve pokrali.
  Novci su vani i znamo da ih čuva broz u bankama u Indoneziji dok je banda još u RH!
  Pozivam policiju da locira, uhiti i transferira u remetinac to do richa i njegove ortake Gregurića i Mesića!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ustani bane
  #5 Ustani bane 4 travnja, 2017, 12:00

  Mi Hrvati nemamo vladu.To su sluge Pupovca i Nine Obuljan hvala Za Dom Spremni

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code