PORTAL TOTAL- ZAGREB COM. NA ENGLESKOM

PORTAL TOTAL- ZAGREB COM. NA ENGLESKOM

15. veljače, 2017.

 

 

Nakon uspjeha portala na engleskom za Hvar, Split, Zagoru, hrvatska vina, biciklizam te posebice stranicu Google Newsa, Total Croatia News, britanski bloger Paul Bradbury pokrenuo je svoj novi portal, Total Zagreb.

Stranica sadržava detaljne informacije o raznim temama, od radnog vremena bazena u Zagrebu do savjeta o kvalitetnim pedijatrima s kojima se možete sporazumjeti na engleskom jeziku, a cilj joj je pružiti mješavinu vijesti, intervjua i reportaža.

Ključna sastavnica stranice bit će kalendar s događajima u Zagrebu, u kojemu će na jednom mjestu biti predstavljeni svi događaji, njih minimalno deset po danu, a bit će podijeljeni u kategorije poput radionica, aktivnosti za djecu, festivala i kulturnih događanja.

Osim klasičnih vijesti i kalendara sa svakodnevnim događajima, imat ćemo i razne priloge, poput Zdravi Zagreb, Zagreb u povijesti, Upoznajte Zagrepčane, a poseban ćemo naglasak staviti na promicanje hrvatskih tvrtki i malih obrta u gradu kako bi se i oni predstavili široj međunarodnoj publici“, dodaje Paul Bradbury.

Portal je otvoren za suradnju, posebno onima koji žele da se o Zagrebu zna i u širim međunarodnim krugovima. Stranica je dostupna od srijede 15. veljače , a možete je posjetiti na www.total-zagreb.com . T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code