PONOVNO NAM PRIJETE KRVAVE KOMUNISTIČKE ZVIJEZDE

PONOVNO NAM PRIJETE KRVAVE KOMUNISTIČKE ZVIJEZDE

24. siječnja, 2020.

 

Vratimo Hrvatsku Hrvatima i svima drugima koji je vole i poštuju. To već sutra, zajedno sa svojim najbližima, može i treba učiniti gotovo pola milijuna branitelja koliko ih se još vodi u tzv. (propalom) Registru!

Ukoliko se ponovno ne izborimo za „svoju Hrvatsku“ bojimo se da će u svakom malo većem gradu, kao u Rijeci, zasjati krvave, komunističke crvene zvijezde, iste onakve kakve su s ponosom nosili ratni zločinci poput Veselina Šljivančanina, dok su Srbi i zločinačka JNA okupirali Vukovar, Škabrnju, Pakrac, Knin i brojne druge hrvatske gradove i mjesta

Napisao: Mladen Pavković

Ovo je sve gore. Hrvatska desnica gubi na sve strane. Evo, izgubili smo predsjedničke izbore, razni beljaki pljuju po svemu što hrvatski diše, u vrhu vlasti među ostalim „glavnu“ riječ vode čak i srpske stranke, „nitko“ se ni s kim ne može ništa dogovoriti, velika galama se podiže i oko nekih filmova i serija o stvaranju hrvatske države, branitelji i njihove mnogobrojne udruge kao da ne postoje, većina medija je također na „njihovoj strani“, u hrvatskom Saboru fotelje su i dalje prazne, po glavnom gradu svakodnevno je sve puno skupih automobila radi kojih se zaustavlja i sav promet, jer se u njima voze „briselski“ čelnici, poljoprivreda je uništena, da ne primamo novce iz Europske unije vjerojatno ne bi bili u stanju sagraditi ni pošteni „dječji vrtić“, kriminal, uhljebi i korupcija sastavni su dio svih „najvažnijih“ informativnih emisija i vijesti, nema većih prosvjeda ni protiv partizansko-komunističke crvene zvijezde“, ni protiv filmova ala „koja je ovo država?“ u kojoj otkopavaju grob prvog hrvatskog predsjednika i njegov lijes s ponosom nose po Zagrebu, najveće koncerte u Hrvatskoj prepustili smo „bez ispaljenog metka“ raznim srbijanskim zabavljačima, od kojih su neki pjevali četnicima i u vrijeme rata, govori se i piše jedino o ustaškom logoru Jasenovac, ali ne i o stotinama partizansko-komunističkih i srpskih logora, više se gotovo nitko javno ne hvali da je Hrvat, u vrijeme blagdana tek tu i tamo mogu se vidjeti hrvatske zastave, u hrvatskim veleposlanstvima u svijetu ne slavi se ni uzdiže Vojno-redarstvena operacija „Oluja“, četnici i dalje šetaju Vukovarom, umirovljenici sve više kopaju po kantama za smeće, mladi bježe iz svoje Domovine, nemamo Junaka Domovinskoga rata, a ne sudi se čak ni ratnim profiterima (osim Sanaderu), dok još nitko nije javno otkrio ni jednog ratnog dezertera, i izdajicu (sjetimo se samo što su partizani radili s takvim ljudima), zdravstvo nam je u kolapsu (i na odjelima za rak uglavnom nema ni toaletnog papira), Hrvati koji žive vani ne vraćaju se, itd. i tako redom.

Sad se približavaju parlamentarni izbori.

Šutnuli kantu s mlijekom

S obzirom da je desnica razjedinjena, jel to znači da ćemo uz Milanovića daljnjih četiri-pet godina opet imati na vlasti „crvene, crne ili zelene vragove“?

Branitelji i stradalnici hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata (koji su još živi!) sve se više pitaju – jel smo se za to borili?

Međutim, bolje bi bilo da iskreno otkriju: zašto šute, zašto ne glasaju za „hrvatske opcije“, (svaka čast iznimkama), zašto nisu kao jedan kao i 91-ve?

Branitelji su stvorili hrvatsku državu, a onog trenutka kad su se razdužili, kad su predali naoružanje, skinuli odore –šutnuli su kantu s mlijekom!

I stoga danas imamo to što imamo.

Vrijeme je da se krene – rekao bi jedan pjevač, što znači da još nije sve izgubljeno.

Stoga, vratimo Hrvatsku Hrvatima i svima drugima koji je vole i poštuju.

To već sutra, zajedno sa svojim najbližima, može i treba učiniti gotovo pola milijuna branitelja koliko ih se još vodi u tzv. (propalom) Registru!

Ukoliko se ponovno ne izborimo za „svoju Hrvatsku“ bojimo se da će u svakom malo većem gradu, kao u Rijeci, zasjati krvave, komunističke crvene zvijezde, iste onakve kakve su s ponosom nosili ratni zločinci poput Veselina Šljivančanina, dok su Srbi i zločinačka JNA okupirali Vukovar, Škabrnju, Pakrac, Knin i brojne druge hrvatske gradove i mjesta! T

10 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 3 veljače, 2020, 09:00

  Prodaje li itko traktor…plaćam u keshu,hitno je…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nikpik
  #2 Nikpik 26 siječnja, 2020, 21:21

  Dobro je da je Milanović izabran za predsjednika,jer su govna u obliku Jugoslavena(light chetniks)izišla iz mišjih rupa na prihvatljivu daljinu,kad svi isplivaju onda se zna što je činiti.Ovo je povijesna prilika da se rješimo ljudskoga ološa.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. pepe
  #3 pepe 25 siječnja, 2020, 02:02

  daklë, dokolan polupismen jezično-uljudbeno sṙbohṙvatski čtivopisac i nadalje bṙlja s oviem uličnim “jel”, k tomu na vůkovomu sṙbskomu krivopisu iz XIX stoljeća. dapače, to je jošter i gorje od svieh zviezd na krugli zemaljskoj. inače, buduć EUSSR ionako po svem istinska sljednica propaloga sovjetskoga saveza, kako takovoj nedvojbeno joj pristaje stalinova i leninova čṙvena zviezda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO-MARXISTA
  #4 FRANO-MARXISTA 24 siječnja, 2020, 23:04

  PAVKOVIĆ NAM PORUČUJE!!!
  ŠTA NAM TO PORUČUJE ,STEPINČEV KRIŽAR PAVKOVIĆ, IZ KOPRIVNIČKE ,IZ STEPINČEVSKE HOLOKAUSTSKE ČISTIONICE,=DANICE=USTAŠKO-STEPINČEVSKOG ODGOJNOG CENTRA 1941-1945 GODINE.
  .
  KOPRIVNIČKI KRIŽAR, STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA,PAVKOVIĆ, ARALAUČE SA ZIDINA KOPRIVNIČKE DANICE I PORUČUJE: DOSTA MI JE KOMUNISTIČKIH KAPA I KRVAVIH PETOKRAKA , SPRATIT ĆEMO VAS TAMO GDJE SU ZAVRŠAVALI NA IZOBRAZBI MNOGI VAŠI KOMUNISTIČKI AGITATORI ,OVDJE U DANICI KOPRIVNIČKOJ ,A KOJI SU SE SUPROSTAVLJALI STEPINČESVSKOJ, ČISTOČI BOŽJE DRŽAVE. PA AKO TADA NISMO USPJELI, A NISMO, ZBOG ČEGA SU NAŠI OČEVI PLATILI TAJ PROMAŠAJ I MNOGI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI ,ALI SU IPAK MNOGI PREŽIVJELI ,MAKAR I U DIJASPORI ,NA JUŽNO-AMERIČKIM PAMPASIMA KAO PONOSNI GAUČI,ALI SU IPAK OSTALI KATOLICI ,HRVATI ,IRANSKE I VLAŠKE PASMINE, SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , U DUŠI SLJEDBENICI DINARSKIH HAJDUKA KOJI SU UVJEK ,HRABRO I VJERNO, SLUŽILI KATOLIČKE MONARHIJE I DINASTIJE, U SREDNJEM VIJEKU MLETAČKE DUŽDEVE, A KASNIJE EVROPSKE KRALJEVSKE I CARSKE DINASTIJE I UVJKE U SLUŽBI ESKADRONA SMRTI . ZATO O VAMA ,NE HRVATIMA VEĆ DINARSKIM HAJDUCIMA ,ALI VAS UBRAJAJU U HRVATE,ŠTO NAS JE SRAM, KA HRVATA SLAV ENSKE PASMIUNE ,STOJI ZAPISANO UPOZORAVJUĆA I KRVOLOČNA POVIJESNA SENTENCIJA, U CRKVI GRADA JENE, KOJA GLASI: DA NAS BOG SAČUVA SVAKOG ZLA , A POSEBNO GLADI , RATA I OPAKIH HRVTA.=. DAKLE, OVA SENTENCIJA SUŠTNSKI UKAZUJE NA STRAH KOJI PROIZLAZI IZ DINARSKO-TRIBALNO-ANTROPOIDNE KATOLIČKE HAJDUČKE I ODLUČNOSTI DA UVJEK BUDETE U SLUŽBI KATOLIČKE CRKVE I NJENIH NAMJESNIKA. STRAH , KOJA I DANAS UPOZORAVA MNOGE EVROPSKE NARODE NA VAŠE PRETKE, ČIJI STE VI NASLIJEDNICI ,ODNOSNO ,SLJEDNICI , PA NAM STALNO PORUČUJETE , ALI SADA KAO TUĐAMANOVI KRIŽARI, EMASKULIRANOG MOZGIĆA, KOJI STE DEVEDESETIH OPET, POD VODSTVOM VAŠEG KAPTOLA , KAO KRIŽARI, SA PATRICAMA OKO VRATA, STVORILI NOVU STEPINČEVASKU DRŽAVU I PONOVNO POČISTILI SVE DRUGE I DRUGAČIJE KOJE JE I STEPINCA OZNAČIO KAO REMETILAČKI ELEMAENAT.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. žrdina
  #5 žrdina 24 siječnja, 2020, 12:04

  Škoro dobiva 30% time će ujediniti komunjare i hrvate koji su izgubili jugoslaviju, i tada poćinje rodeo. EU će početi ličiti na austrougarsku, u balkanskoj krčmi ugasiti će se svijetlo, tko preživi biti će mu žao.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Bozana Topalovic
  #6 Bozana Topalovic 24 siječnja, 2020, 11:40

  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila . [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Hokejaški talenti iz kluba gazdarice na okup
  #7 Hokejaški talenti iz kluba gazdarice na okup 24 siječnja, 2020, 10:03

  Klub hokeja na ledu Sisak poziva na treninge sve djevojčice i dječake od 5 do 10 godina koji se žele baviti hokejom na ledu i igrati najbrži ekipni sport.

  Treninzi se održavaju u Ledenoj dvorani Zibel, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:30 do 18:45 sati te subotom od 09:00 do 10:00 sati. Opremu osigurava klub.

  Kontakt trenera:

  Nemanja Janković 097/743-3756

  Siniša Pelikan 098/167-5687

  Branimir Rožanković 097/709-2651

  A gdje su brojevi gazdarice Ikić i zgubidana Baničeka, pa manuele i branka bukovca?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Anonimno
  #8 Anonimno 24 siječnja, 2020, 06:16

  E, da nam je ovakvih komentara svaki dan. Nema se tu što dodati, ni zbrajati. Sve je to, istina. A vi branitelji i dalje samo šutite. Šutite.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code