POLIGRAF ZA POLITIČARE

POLIGRAF ZA POLITIČARE

6. studenoga, 2015.

Georg
Iznimno nam je žao što ste takoObičan građanin teško će razabrati istinu od laži, a oni predstavljaju najveći dio glasačke mašinerije. No, ti koji su nas u protekle četiri godine doveli do ponora, koji su nas prevarili na nekakvom „planu 21“ prije četiri godine, sada opet nude novi plan, kojeg slobodno možemo nazvati – „med i mlijeko“. Hoćemo li ponovno nasjesti? Koliko ima istine da nas opet ne prevare? Da bi to saznali, predlažemo da se Milanovića prije glasovanja za naredne izbore pošalje na poligraf ili popularni „detektor laži“, pa da vidimo je li iskren u onome što nudi, ili opet prodaje maglu

Napisao: Mladen Pavković

Iznimno nam je žao što ste tako brzo, nakon kratke i teške bolesti, 8. studenoga 2015., oko 19 sati, napustili hrvatsku političku scenu.
I otišli u ropotarnicu.
Već duže vrijeme, iako bolesni, vodili ste državu, „šumom i drumom“, kao pijani kočijaši.
Znali ste primjerice da ministar branitelja bez branitelja ima teški PTSP-i, ali svejedno ste ga držali na vlasti, pa mu se bolest očito pogoršala.
No, nitko vam ne može reći da se niste borili, baš kao i svatko koji boluje. Ali, niste se liječili u hrvatskim zdravstvenim ustanovama, već negdje u inozemstvu. Mora da su vas „šopali“ sa krivom terapijom. Na taj način izgubili ste kompas.
Vama je na žalost samo i isključivo bilo važno održati se na vlasti.
Pa, što košta da košta.

Vukovar vratili u ratne godine

Niste slušali hrvatske liječnike kad su vam govorili da čega se god dotaknete, da sve odlazi u – propast.
Vesna Pusić vam i danas zlata vrijedi, iako se ta „Čačičeva žena“ razumije u politiku koliko i vi u Domovinski rat.
Okomili ste se i na hrvatske branitelje i stradalnike. Smrde vam, baš kao i članovi njihovih obitelji.
Za Hrvatsku ste rekli da je „slučajna država“. Samo zbog toga što u njezinom stvaranju i vi niste „slučajno“ sudjelovali. Vjerojatno vam smrde i naši građani koji žive u inozemstvu, ili pak oni pretežno mladi ljudi koji su u velikom broju rekli „doviđenja“ vama i „slučajnoj državi“.
Šteta što ste Hrvate u BiH uspjeli poniziti i otpisati.
Danas tražite glas i od onih koje je vaša politika otjerala u dužničko ropstvo.
Vukovar ste zadnje četiri godine uspjeli vratiti u ratne godine, umjesto da ste ga obnovili.
Na sva značajna radna mjesta, od tvrtki, banaka, pravosuđa, policije, pa do škola, bolnica, čuvara bicikla i spasioca na rijekama uspjeli ste u kratkom roku postaviti svoje ljude. (Svaka čast izuzecima).
Zadužili ste nas kao ni jedna Vlada prije vas.
Čak ste i državne medije, primjerice HRT, pretvorili u privatne.
Na kojoj važnoj funkciji nemate kuma ili kumicu?
A sad bi još jedan mandat, a nedjelja 8. studenoga vam je zadnji dan.
Vama nema spasa. Protiv vas i vaših, vjerujte, glasat će i mrtvi kojima ste poslali pozive da se obvezno odazovu.
Počivali u miru.
Što je bilo, bilo je.

Brdo neraelnih obećanja

Kako se približavaju parlamentarni izbori, tako smo sve više izloženi raznim obećanjima, od kojih na kraju, kao što je to slučaj s onima koje nam je svojedobno ponudila Milanovićeva ili tzv. Kukuriku koalicija ostvarilo malo ili gotovo ništa. Prije ništa nego malo. Na taj način svi su prevareni. I oni koji su glasovali za te i takve i oni koji nisu, već su čekali da se brdo nerealnih obećanja ispuni.
E, da nam se sada nešto takvoga ne bi dogodilo, a poglavito da zaokružimo one koji poput Željka Keruma uopće nisu sudjelovali u radu Sabora (jedina njihova aktivnost bila je svakog mjeseca „pokupiti“ nezasluženu plaću), treba iznimno dobro „odvagnuti“ tko govori istinu, a tko se služi lažima, obmanom i prevarom.
Običan građanin teško će razabrati istinu od laži, a oni predstavljaju najveći dio glasačke mašinerije. No, ti koji su nas u protekle četiri godine doveli do ponora, koji su nas prevarili na nekakvom „planu 21“ prije četiri godine, sada opet nude novi plan, kojeg slobodno možemo nazvati – „med i mlijeko“. Hoćemo li ponovno nasjesti? Koliko ima istine da nas opet ne prevare? Da bi to saznali, predlažemo da se Milanovića prije glasovanja za naredne izbore pošalje na poligraf ili popularni „detektor laži“, pa da vidimo je li iskren u onome što nudi, ili opet prodaje maglu.
Ako prođe na poligrafu, a vjerujemo da ne će, tek tada bi mu koliko-toliko mogli vjerovati.
Sve ostalo je pjena od sapunice.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code