POČASNI GRAĐANI ZAGREBA  JOŠ SU: VUK KARADŽIĆ, TITO, BAKARIĆ, KRAJAČIĆ, ŠPILJAK…

POČASNI GRAĐANI ZAGREBA JOŠ SU: VUK KARADŽIĆ, TITO, BAKARIĆ, KRAJAČIĆ, ŠPILJAK…

11. rujna, 2015.

index
Najmanje što mogu učiniti zastupnici zagrebačke Gradske skupštine je to da na prvoj narednoj sjednici „obrišu“ s popisa sve one koji su tu počasnu titulu dobili po političko-komunističkoj liniji, koji nemaju baš nikakve veze sa Zagrebom, osim što su našem glavnom gradu, a poglavito Hrvatskoj tijekom čitavog života nanosili samo zlo i patnju

Napisao: Mladen Pavković

General pukovnik Ante Gotovina, Junak hrvatskog Domovinskoga rata, čovjek koji se borio protiv bivše Jugoslavije, partije, komunizma, Udbaša, KOS-ovaca, zločinačke JNA i srpske agresije, koji je stvarao slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, uskoro će i službeno postati – počasni građanin Grada Zagreba!
To su, u četvrtak, 10. rujna 2015., na prijedlog gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, jednoglasno, odlučili zastupnici zagrebačke Gradske skupštine.
Gotovina je to zaslužio.

Bakarić, Krajačić, Špiljak

Međutim, nije zaslužio da se na taj način našao u društvu Vuka Stefanovića Karadžića, (poznatog po negiranju Hrvata), zatim komunističkih zločinaca Josipa Broza Tita, Vladimira Bakarića, Anke Berus, Ivana Krajačića, Mike Špiljka i još nekih drugih „pomozbog“ junaka koji su na žalost još uvijek – počasni građani Grada Zagreba!
Stoga, najmanje što mogu učiniti zastupnici zagrebačke Gradske skupštine je to da na prvoj narednoj sjednici „obrišu“ s popisa sve one koji su tu počasnu titulu dobili po političko-komunističkoj liniji, koji nemaju baš nikakve veze sa Zagrebom, osim što su našem glavnom gradu, a poglavito Hrvatskoj tijekom čitavog života nanosili samo zlo i patnju.

Oni koje smo se davno odrekli

Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine se u ovom primjeru, na žalost, ponašaju kao da još uvijek živimo u Jugoslaviji, pa su ostavili „na životu“ i one koje smo se davno odrekli, pa čak i osudili.
Ili, očito, još uvijek nismo!
Ali, smiješno je da Vuk Stefanović Karadžić i Josip Broz Tito zajedno plešu kolo s Ante Gotovinom, ili pak s Majkom Terezom, Franjom Tuđmanom, Mladenom Markačem i sličnima (koji su od 1990.-te proglašeni počasnim građanima hrvatskog glavnoga grada), tim više što jedni s drugima nemaju ni toliko koliko je crnog ispod nokta!T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code