PLIVAČ MARIO TODOROVIĆ U KAZANJU OČUKUJE OSOBNI REKORD

PLIVAČ MARIO TODOROVIĆ U KAZANJU OČUKUJE OSOBNI REKORD

27. srpnja, 2015.

Mario Todorovic_ljeto 4-1

Najbolji hrvatski plivač Mario Todorović odlazi na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Posljednje sate priprema našeg reprezentativca zabilježio je fotograf Goran Matijašec, na radost brojnih obožavateljica. Uz atraktivne fotografije s priprema, naš će plivač sigurno imati veliku podršku iz Hrvatske.
“Odlazim u Kazanj predstavljati Hrvatsku na Svjetkom prvenstvu. Očekujem nove osobne rekorde. Natjecanje je iznimno jako, jer u predolimpijskoj godini svi očekuju isplivavanje A norme, koja vodi u Rio 2016!” – izjavio je Mario Todorović i dodao: “U Kazanju sam bio 2013. godine na Univerzijadi, očekujem da će i ovog puta organizacija biti na visokoj razini. Kazanj je prekrasan grad i veselim se ponovnom dolasku. Pozivam sve da bodre hrvatski tim!”
Pripreme za Prvenstvo Mario je odradio u Americi, Šibeniku i Zagrebu. Uz dva treninga dnevno, pravo osvježenje potražio je u moru. Ususret odlasku u Rusiju, pobjede je zabilježio na Grand Prix turnirima u Sisku, Kranju i Banja Luci, te na državnom prvenstvu u Zagrebu.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code