NOVA KAMPANJA VATERPOLSKIH REPREZENTATIVACA

NOVA KAMPANJA VATERPOLSKIH REPREZENTATIVACA

29. svibnja, 2014.

81e7097bfbd3da0a14ca505c66bc855d Custom

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ponovno je u akciji. Atraktivni vaterpolisti nakon uspješnog kalendara, predstavljaju novu kampanju Hvala Vam kojom zahvaljuju navijačima na podršci tijekom cijele sezone upravo završenog klupskog dijela prvenstva, te pozivaju na bodrenje na Europskom prvenstvu koje se odvija u Budimpešti od 13. – 26. srpnja 2014. Porukama Hvala vam što ste uz nas, Vi ste naša budućnost, Vaša podrška naša je snaga te Za vas ostavljamo srce u bazenu, vaterpolisti pozivaju na podršku sve generacije najtrofejnijeg hrvatskog momčadskog sporta.

Kampanju koja predstavlja četiri poruke i generacije navijača snimio je modni fotograf Goran Matiješec, a omogućili su je partneri PBZ Card i B.net, službeni telekom Hrvatskog vaterpolskog saveza. Snimanje je bilo posebno zanimljivo za mladog vaterpolista Tomislava koji je na fotografiji sa svojim idolom, golmanom Markom Bijačem koji nam otkriva: “Drago mi je da svojim primjerom mogu biti uzor mladim vaterpolistima. Kao što je i moj otac vaterpolist meni, tako sam i ja na snimanju dao par igračkih savjeta mladom Tomislavu za kojeg vjerujem kako će jednog dana zaigrati u reprezentaciji!”

Mladi Zagrepčanin šibenskih korijena Luka Bukić u kampanji je s vatrenom navijačicom Zvončicom koja je pratila reprezentaciju kroz generacije, dok je osvajač zlatne olimpijske medalje Petar Muslim na snimanju čak i zapjevao s navijačem Žarkom.

Kampanju će ususret Europskom prvenstvu pratiti plakati po cijeloj Hrvatskoj kao i brojne akcije u tijeku netom započetih priprema reprezentacije. Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal Barakude proslavljenog redatelja Petera Radovicha uskoro ćemo pratiti u programu NOVE TV.

www.hvs.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code