PLENKOVIĆU, ŠTROMARU, PUPOVCU, RADINU, ŽIDOVIMA I CIGANIMA ČETNIČKE PLOČE U TRPINJI NE SMETAJU

PLENKOVIĆU, ŠTROMARU, PUPOVCU, RADINU, ŽIDOVIMA I CIGANIMA ČETNIČKE PLOČE U TRPINJI NE SMETAJU

29. kolovoza, 2017.

Naravno da Andreju Plenkoviću smeta pozdrav s kojim se brani svoj dom jer donosi zakon o porezu na nekretnine. Prvo zakon o ovrhama, a sada kada je Hrvatski narod opljačkan i doveden do siromaštva plan je jasan. Otimanje nekretnina u ime države svima koji neće moći plaćati novi porez. Zar to nije legalizirana pljačka? Naravno da je pljačka

Tekst: Dražen Keleminec, A-HSP

Predsjednik Vlade i HDZ –a Andrej Plenković dao je nalog ministru uprave Lovri Kuščeviću da izmjeni zakon i kako bi pozdrav „Za dom spremni“ bio zabranjen.

Pozdrav „ Za dom spremni „ smeta SDSS-u , SDP-u, HNS-u, Radničkoj fronti, Vojislavu Šešelju, Aleksandru Vučiću, Zoranu i Vesni Pusić, Ivi Josipoviću, Predragu Štromaru, Ivanu Vrdoljaku, Borisu Miletiću, Stjepanu Mesiću, Vesni Teršelić, Furiju Radinu, Miloradu Pupovcu i drugim neprijateljima Hrvatske države.

Kada je 90 – tih godina Hrvatska napadnuta, predsjednik Vlade i HDZ –a Andrej Plenković umjesto da uzme pušku u ruke, brani Hrvatsku i Hrvatski narod, da bude “Za dom spreman“ , da bude „ Za domovinu spreman „ on bježi u Bruxelles.

Naravno da Andreju Plenkoviću smeta pozdrav s kojim se brani svoj dom jer donosi zakon o porezu na nekretnine. Prvo zakon o ovrhama, a sada kada je Hrvatski narod opljačkan i doveden do siromaštva plan je jasan. Otimanje nekretnina u ime države svima koji neće moći plaćati novi porez. Zar to nije legalizirana pljačka? Naravno da je pljačka.

Plenković mora udovoljiti izrodima koji su bili protiv stvaranja Hrvatske države. Plenković mora udovoljiti izrodima da Hrvatski narod ne može brani svoj dom. Nisu nas mogli četnici i jugofili okupirati 90- tih godina pa sad kreću mudrijim putem, putem legalizirane otimačine i to preko predsjednika HDZ- a.

Naravno, Udba i danas drži sve u svojim rukama, drži i SDP i HDZ !

Zabranjivao je i kralj Aleksandar

Uklanjanjem ploče poginulim HOS–ovcima i zabranom pozdrava s kojim smo branili Hrvatsku, napad je na Domovinski rat, napad je na sve branitelje, napad je na sve koji su svoje živote dali za Hrvatsku, napad je na Hrvatsku.

Za vrijeme kralja Aleksandra i srpske diktature 30 – godina na snazi bila je zabrana političkog djelovanja, bilo je progona Hrvata.

Zabranom ni tada, a neće ni sada ništa napraviti. Zabranom našeg domoljubnog pozdrava poražen će biti sam Plenković i njegovi koalicijski partneri, jugofili i veliko srbi.

Zanimljivo, a Pavelićeve kune, ustaške kune im ne smetaju? Plenkoviću ne smeta ni to što Milorad Pupovac svake godine slavi u Srbu ubijanje i klanje Hrvatskog naroda od strane četnika. Plenkoviću ne smeta što njegov koalicijski partner Pupovac izmišlja zločine i prikazuje Hrvatsku kao fašističku i zločinačku državu ! Plenkoviću ne smeta ni četnička ploča u selu Trpinji! Plenkoviću ne smetaju četnički spomenici u Borovom Selu, Plenkoviću ne smetaju Jugoslavenske zastave s kojima su 90 – tih jugofilske i veliko srpske snage ubijale, rušile i palile po Hrvatskoj! Plenkoviću ne smeta i kad Srbi pale Hrvatsku za vrijeme turističke sezone ?

Ali Plenkoviću smeta kad netko vikne HDZ lopovi, a da to ga jako smeta.

Možete zabraniti naš pozdrav „ Za dom spremni „, možete što vas volja, možete uvesti totalitaran i političko represivan sistem, ali shvatite naš pozdrav nikad nećete uništiti niti zabraniti, već čete nas još više ojačati.

Sa zabranom ojačat ćete nacionalni ponos, a naš ponos je naš pozdrav „ Za dom spremni „ !

Plenkoviću tvoja represija , tvoj poraz !

ZA DOM SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. JAKOV
  #1 JAKOV 1 rujna, 2017, 20:57

  Neka skidaju ali triba stavit drugu ploču na kojoj će pisati ovdje se nalazila spomen ploča hrvatskim braniteljima koju je uklonila vlada hdz na čelu sa andrejom plenkovičem

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Vila velebita
  #2 Vila velebita 29 kolovoza, 2017, 12:22

  Gospodine Plenkovicu rusi Pupovca i neprijateljie Hrvatske.ili odlazi iz vlade.Dosta je dosta toga i te SRAMOTE sto cinite Hrvatskomu narodu.Kako ne rusite cetnicki spomenik u Borovu selu? Nedamo vam Hrvatsku ZA DOM SPREMNi

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 29 kolovoza, 2017, 11:59

  To su antifašisti koji su oslobađali Hrvatsku od Hrvata, BiH od Muslimana i Hrvata!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Black Jack
  #4 Black Jack 29 kolovoza, 2017, 10:24

  Zahtjev za uklanjaje ploče u Jasenovcu je pokušaj revidiranja poviesnih činjenica da nas je titina partizansko četnička vojska u domovinskom ratu napala!
  Dobili su od EU 7 dana vremena da nas sve zakolju!

  Vrieme je da narod ustane i da se USTAV RH piše kako to Bog zapovijeda, a tj., da su partizani teroristi koji su se po šumama i gorama organizirali da opljačkaju i ubijaju hrvastki narod kako bi Jugoslavija živjela!

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Black Jack
  #5 Black Jack 29 kolovoza, 2017, 10:19

  Ne mogu teroristi koji su se organizirali po šumama i gorama preboljeti da su hrvatski branitelji titovi antifašističku vojsku (JNA) u obrambenom domovinskom ratu pobjedili!

  Ako smo uspjeli u ratu pobijediti četnike i tkz. titinu antifašističku vojsku, onda valjda u miru ne bi trebalo biti problema te teroriste locirati, uhititi i transferirati na goli otok na preodgoj!?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code