PIK VRBOVEC PRIKUPLJA IDEJE OD SVOJIH DJELATNIKA

PIK VRBOVEC PRIKUPLJA IDEJE OD SVOJIH DJELATNIKA

31. kolovoza, 2016.

 

PIK Vrbovec slijedi najbolju praksu velikih svjetskih kompanija u odabiru tehnologija i u načinu upravljanja znanjem svojih zaposlenika pa je tako razvio vlastitu internu inovacijsku platformu koja nosi naziv piKLUB. Radi se o složenom sustavu koji za cilj ima razvoj inovacija i internih komunikacijskih kanala u svrhu prikupljanja, razmjene i razvoja ideja svih zaposlenika na razini kompanije, a sve kako bi se unaprijedili poslovni procesi i ukupno poslovanje. U piKLUB do sada je pristiglo više od 220 ideja zaposlenika, od čega je čak 45 ideja nagrađeno i realizirano. Mnoge od tih ideja olakšale su svakodnevne radne zadatke i riješile postojeće potrebe, ostvarile velike uštede u poslovanju, unaprijedile i ubrzale poslovne procese.

piKLUB-om su, osim Uprave PIK Vrbovca, zadovoljni i zaposlenici, što najbolje potvrđuje odaziv i ostvareni rezultati, no jednako tako i rezultati provedenog istraživanja interne javnosti. Naime, čak 89,1 posto zaposlenika zna za postojanje piKLUB-a i to zahvaljujući razvijenoj internoj komunikaciji i svojim voditeljima. 73,1 posto zaposlenika zna kome se treba obratiti s idejom, a čak 89,7 posto je upoznato sa sustavom nagrađivanja, čime je potvrđeno da su ova poticajna inicijativa i projekt u potpunosti zaživjeli na što smo izuzetno ponosni.“, istaknuo je Mate Štetić, predsjednik Uprave PIK Vrbovca.

Veliki broj ideja piKLUB-a veže se uz nove i inovativne proizvode po kojima je PIK Vrbovec prepoznat od strane svojih potrošača, kao i uz određena unapređenja već postojećih proizvoda. Tako je primjerice ideja za popularni Pikorez koji daje dodanu vrijednost PIKO brendu te služi kao poklopac i rezač u jednom, potekla upravo iz piKLUB-a. Brojne su ideje i za nove proizvode PIK Vrbovca pa je tako zadnji proizvod koji se našao na tržištu, također potekao iz ideje koja je prijavljena u piKLUB, a radi se o popularnoj PIK Ćebasi, gurmanskom spoju kobasice i ćevapa.

PIK Vrbovec broji gotovo 2000 zaposlenika koji su neiscrpan izvor znanja i ideja kojima se mogu poboljšati pojedini proizvodi, procesi ili primjena tehnologije, a upravo je piKLUB stvorio okruženje koje sustavno potiče sve zaposlenike na kreativan i inovativan način razmišljanja i aktivno uključivanje u razvoj kompanije. Svaki odjel u PIK Vrbovcu ima svog predstavnika u piKLUB-u, a svi su završili odgovarajuću edukaciju i neprestano stoje na raspolaganju svim zaposlenicima koji se u bilo kojem trenutku mogu obratiti i prijaviti svoju ideju. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MR Obrian
  #1 MR Obrian 16 listopada, 2016, 23:59

  Bok, ja sam privatni registrirani i licencirani zajam zajmodavac, po imenu Steve Briana, dajemo kredite u rasponu od 5.000,00 $ za 50.000.000,00 $ na niske kamatne stope od 2% Naši krediti dobro su osigurani, a za osiguranje vrši se kod nas to ne učinite ne morate platiti za to i maksimalnu sigurnost je naš prioritet, mi smo legitimno i dobro su poznati poduzeća tvrtka. Nudimo kredite da pojedincima i organizacijama koje imaju namjerama kuća i institucija renoviranje, debt consolidation, refinanciranju i uspostavljanje poslovnih odijela i tako dalje. Kontaktirajte nas na naš e-mail: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. CAROL JONES
  #2 CAROL JONES 7 rujna, 2016, 10:39

  Pažnja !!! Pažnja !!!!
  Da li vam je potreban kredit? Da li vam je potrebna hitna kredit očistiti svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vaše poslovanje? Jeste li odbijen od strane banaka i drugih financijskih agencija? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše finansijske probleme. Dajemo kredite po kamatnoj stopi od 2% na ljude, tvrtke i društva na jasan i razumljiv način, termini i uvjeti.
  Bez kreditne provjeriti je potrebno, 100% zajamčena. Molimo prijavite se odmah putem naše e-mail, a vi ćete biti drago da jesi, jer mi ćemo učiniti sve vaše finansijske probleme stvar prošlosti.
   
  Pišite nam na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. janko
  #3 janko 5 rujna, 2016, 13:13

  …..propaganda….

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code