PIJANI MLADIĆI NAPALI PIJANE POLICAJCE

PIJANI MLADIĆI NAPALI PIJANE POLICAJCE

10. lipnja, 2024.

 

Karlovačka policija objavila je da je u petak, 7.lipnja,  navečer došlo do narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Ogulinu u kojem su, prema dojavi, tri mladića iz neutvrđenog razloga fizički napala dvojicu policajaca van službe u civilnoj odjeći i lakše ih povrijedila.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđen je identitet trojice muškaraca (24, 21 i 20-godišnjaka) koji se dovode u vezu s povrijeđivanjem policijskih službenika koji su, uz 24 i 20-godišnjaka bili pod utjecajem alkohola.

Također je utvrđeno da je prilikom fizičkog sukoba bio prisutan još jedan policijski službenik van službe u civilnoj odjeći. Protiv svih šestero osoba nadležnom općinskom sudu bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Budući policijski službenici nisu djelatnici Policijske uprave karlovačke, s događajem su upoznati njihovi nadležni rukovoditelji koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera i radnji iz Zakona o policiji, objavila je PU karlovačka. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code