NAJNOVIJE NA PORTALU

PARTIBREJKERSI U SPLITU

PARTIBREJKERSI U SPLITU

2. ožujka, 2015.

cane_srednja2

U petak 6. ožujka u klubu Quasimodo na redu je još jedan tradicionalni koncert legendarnih Partibrejkersa, jednog od najboljih i najomiljenijih rock’n’roll bendova u povijesti ex-yu scene!
Partibrejkersi su od 1982. do sada objavili niz uspješnih albuma, odsvirali puno koncerata, utjecali na niz mlađih domaćih bendova, što po pitanju glazbe, što po pitanju čvrstog rokerskog stava. Karakterizira ih punk energija, blueserska duša i garage stav, a njihova biografija sočna je baš kao i njihovi klasici: „Hiljadu godina“, „Prsten“, „Mesečeva kći“, „Kreni prema meni“, „Sunca sin“, „Najbolje se putuje“, „Hipnotisana gomila“, “1000 godina”, “Put”, …
Definitivno se radi o jednom od najutjecajnijih i najdosljednijih bendova na ovim prostorima koji sada već 32 godine jednakim intenzitetom dokazuje što je to dobra glazba zahvaljujući Canetovim tekstovima, Antonovim gitarskim dionicama i energijom cijelog benda.
Ovaj koncert će biti presjek karijere benda, prava rock poslastica i uživane u novim i starim, kultnim pjesama Brejkersa. Velika svirka za vjernu splitsku publiku, pred kojom u intimnom klupskom ambijentu uvijek rado sviraju, zakazana je za petak 6.3. u 22h u Quasimoda. Ovo se ne propušta!

Ulaznica: 60 kn u pretprodaji / 70 kn na dan koncerta.

Pretprodaja u klubu od  utorka od 19 sati,  u srijedu od 12 do 14 sati i od 19 sati.  te u četvrtak od 20 sati.

Na dan koncerta vrata se otavaraju u 21 sat i pušta se ostatak karata u prodaju (ukoliko ih bude). Koncert počinje u 22 sata. T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code