PAVKOVIĆ: U KNINU TREBAJU GOVORITI BRANITELJI I STRADALNICI

PAVKOVIĆ: U KNINU TREBAJU GOVORITI BRANITELJI I STRADALNICI

18. srpnja, 2021.

 

Piše: Mladen Pavković

Mediji su izvijestili da je održan sastanak u Ministarstvu hrvatskih branitelja o ovogodišnjoj proslavi Vojno-redarstvene operacije Oluja 95, odnosno Danu pobjede i domovinske zahvalnosti i Danu hrvatskih branitelja. Središnja svečanost kao što je poznato tradicionalno će se  održati u Kninu, 4. i 5. kolovoza. Organizator će biti Vlada Republike Hrvatske, što je za svaku pohvalu.

Međutim, u svemu tome nije nevažno, već je i te kako bitno, tko će 5. kolovoza govoriti na proslavi? O tome zasad ni riječi, iako  pretpostavljamo da se  već i to zna.

Nu, ove bi godine barem što se „govorancija“ tiče u Kninu  političari trebali biti u drugom planu, jer manje-više jedino su oni dosad imali (glavnu) riječ na takvim manifestacijama.

Predstavnik stradalnika

Zašto sada ne bi službeno govorili samo i isključivo hrvatski branitelji i stradalnici hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata? Stoga predlažemo da na skupu prije svih govore: predstavnik hrvatskih branitelja, dragovoljaca i policajaca Domovinskog rata, zatim predstavnik stradalnika Domovinskog rata, te predstavnik Srba, koji su na hrvatskoj strani sudjelovali u obrani hrvatske Domovine.

A što se tiče političara, riječ bi trebalo dati tek jednom od njih da pozdravi skup, a ne da se i na takvoj svečanosti međusobno „prepucavaju“, kao što je to bilo na nekim ranijim događanjima vezanim uz obljetnice stvaranja hrvatske države.

Kninski trg

Lani, primjerice, na središnji kninski trg, gdje se održavala svečanost, mogli su doći jedino oni sa propusnicama, dok su ostali, među kojima su bili i brojni hrvatski branitelji i stradalnici, svečanost mogli pratiti s „pristojne udaljenosti“ ili putem malih ekrana, što se ove godine ne bi smjelo dogoditi.

Također u prvim redovima trebali bi  uz predsjednike  Sabora, Vlade i RH  mjesta zauzeti oni koji su istinski  bili – prvi kad je trebalo! T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Marija Magdalena
  #1 Marija Magdalena 19 srpnja, 2021, 12:14

  Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO-MARXISTA
  #2 FRANO-MARXISTA 18 srpnja, 2021, 16:55

  POŠTO PORTAL =KAMENJAR ,KAO KATOLIČKO-STEPINČEVSKI SLIJEDNIK , NE DOZVOLJAVA ,ODNOSNO NE PRIHVAČA MARXISTIČEKE KOMENTRE,KORISTIM PRILIKU DA TO OBZNANIM OVIM PUTEM ,KAKO SLIJEDI;
  DRAGI I POŠTOVAI PRIJATELJI I OSTALI ČITATELJI ,KOJI DOTIČETE OVAJ MOJ PORTAL IZVJEŠTAVAM VAS ,A MOŽDA IMATE I SAZNANJE DA SAM DOBIO OBAVIJEST OD KRIŽARSKO, INQUISICIJSKO, CONQUISTADORSKO ,POŠASNO ,KASTINSKO,PLJAČKAŠKE NEKE STANDARDNE KOMISIJE , PORTALA =KAMENJAR= KOJI SVOJIM JAVNIM DJELOVANJEM SE IDENTIFICIRA KAO JAVNA ISPOSTAVA KRŠČNSKE ZLOČINAČKE KORPORACIJE ,KOJA ME JE OBAVIJESTILA DA SE MOJ KOMETAR ,KOJI NOSI KRITIČKO-MARXISTIČKI OSVRT NA POSJET DRUGA PREDFSJEDNIKA DRŽAVE, MILANOVIĆA , HERCEG BOSNI,TUĐMAN-ŠUŠKOVOJ LATIFUNDIJI, KOJA JE NIKNULA U VJERSKOM RATU DEVEDESTIH GODINA , I USTROJENA PO UZORU NA STEPINČEVSKU REINKARNIRANU BOŽJU DRŽAVU, SA SVIM KRVOLOČNO KOLJAČKIM POSLIJEDICAMA, LOGORIMA ,PLJAČKI ,OSVETI ,PROGONU DRUGIH I DRUGAČIJIH, U KRVI VEĆIH RAZMJERA OD STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE. PA SE JA KAO MARXISTA HTJEDOH IZJASNITI , I TO UČINJEH ,ONAKO KRITIČKO MARXISTIČKI, JER SAM MILANOVIĆA SMATARO SVOJIM DRUGOM IZ ISTIH ,DANAS,DRUŠTVENO-POLITIČKIH POIMANJA SVIJETA ODNOSA ,DA MU NIJE TAMO MJESTO SA TAKVOM NAMJEROM ,KAKVU JE PRIJE POSJETA TOJ LATIFUNDIJI NAJAVIO.
  MEĐUTIM ,PORTAL =KAMENJAR= JE BUDNI STEPINČEVSKO-NACISTIČKO-KATOLIČKI SLJEDNIK SVEGA ŠTO KRVOLOČNO-KRŠČANSKA KORPORACIJA SLIJEDI I PRIMJENJUJE U SVOM DJELOVANJU KROZ POVIJEST ,PA SE I PREMA MENI KAO MARXISITI ,ODNOSNO MOM ISTUPU,JAVNOM,PUTEM TOGA PORTALA, ISKAZALA DA MOJ PKRITIČKI OSVRT OBZNANI JAVNO KAO NEUPOTREBLJIV ,ILI KOMUNISTIČKI. TAKO JU JE PREDICIRAO ,JAVNO U SVOM PREDAVNJU, SKUPINI ,MEŠOVITIH POLAZNIKA U MALOM TALIJANSKOM GRADIČU ASSISSIU I SAM PAPA U OSTAVCI,KARDINAL BENEDIKT XVI-TI, KOJI JE KRŠČANSTVO DEKLARIRAO KAO NASLINČKO-ZGRTAČKO-POSVAJAČKO-PRISVAJAČKIM, KADA SU SE I VELIKI KRŠČANSKI UMOVI PROTIVILI TAKVOM DJLOVANJU KRŠČANSTVA BIVALI ,KAŽNAJAVANI PLOMAČAMA.
  0 komentara

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code